Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cine este barbatul arestat in SUA, in legatura cu pachetele suspecte trimise criticilor lui Donald Trump

Antena3 Antena3,
Cine este barbatul arestat in SUA, in legatura cu pachetele suspecte trimise criticilor lui Donald Trump

Autoritatile federale americane au retinut un suspect in ancheta privind seria de dispozitive explozive trimise, zilele trecute, la adresele unor politicieni din Statele Unite, potrivit presei. continuă pe Antena3

Accidentul socant al unui cantaret celebru. Cine este barbatul decapitat pe un drum privat, dupa o plimbare cu ATV-ul

Sfarsit cumplit pentru unul dintre cei mai cunoscuti muzicanti din Iasi!Bogdan Chiroscaa fost decapitat in urma unui teribil accident. Cantaretul aintrat cu ATV-ul intr-un lant care deli.

Cine este suspectul arestat in cazul coletelor cu bombe din SUA

Seria neagra a coletelor cu bombe artizanale adresate unor personalitati anti-Trump a continuat vineri, cei vizati fiind un senator democrat si fostul director al comunitatii americane de informatii. Un suspect a fost arestat in legatura cu aceste incidente, care survin cu cateva zile inainte de alegerile de la mijloc de mandat.

Barbatul suspectat ca a expediat pachetele suspecte din SUA a fost arestat

Autoritatile federale au arestat un barbat in cazul pachetelor cu explozibil expediate in SUA. Anchetatorii americani cred ca cel putin unul dintre coletele explozive a plecat de la un oficiu postal din.

UPDATE // Celebrul mesaj ANTI-PSD a ajuns in Liga Campionilor, chiar intr-un meci al Realului! Cine este romanul care a revendicat gestul (FOTO, VIDEO)

UPDATE 14:35 S-a aflat cine a ridicat tricoul Realului care continea celebrul mesaj anti-PSD. Gestul a fost revendicat de Tiberius Burcea, un roman din Targu Mures, care trieste in Tres Cantos, langa.

Cine este Nicolae Hurduc, propunerea pentru Ministerul Cercetarii

Nicolae Hurduc, propunerea pentru Ministerul Cercetarii, este decanulal Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Cristofor Simionescu de la Universitatea Gheorghe Asachi din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )