Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cine este castigatoarea Miss Universe 2017-2018 FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine este castigatoarea Miss Universe 2017-2018 FOTO VIDEO

Demi-Leigh Nel-Peters, reprezentanta Africii de Sud, a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din Univers, in cadrul galei Miss Universe 2017-2018 care a avut loc duminica seara, in Las Vegas. continuă pe Adevărul

SERIAL Artisti care au spart conventiile. Danielle de Niese, cea mai cool soprana a operei FOTO VIDEO

Danielle de Niese este una dintre cele mai cunoscute soprane ale scenei artistice internationale. Onorata cu multiple premii, artista a stiut inca de la o varsta frageda care va fi drumul sau, pavandu-si drumul carierei cu multa munca. Datorita talentului si dedicatiei, succesul lui de Niese a venit rapid, Despre vocea sa, The New York Times scria ca este indeajuns de seducatoare pentru a curta atat zeii, cat si muritorii.

Satui de promisiuni: Romanii ies in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei. Protestatarii din Piata Victoriei au plecat in mars spre Parlament (FOTO, VIDEO)

45 Circulatia rutiera este blocata pe bulevardul Lascar Catargiu, pe sensul spre Piata Romana, pe unde trec protestatarii. 20 Aproximativ 10. 000 de persoane participa la protestul din.

Cine este noul presedinte din Zimbabwe. Crocodilul a fost patru decenii mana dreapta a lui Mugabe si este omul chinezilor

Cel care va deveni vineri noul presedinte din Zimbabwe nu este, la prima vedere, eroul de care are nevoie tara sa. Emmerson Mnangagwa are 75 de ani si, timp de decenii, a fost mana dreapta a lui Robert Mugabe, scrie Guardian.

Cine este fiica adoptiva a Stelei Popescu

Stela Popescu nu a avut copii, insa a infiat-o pe fata fratelui fostului ei sot, Puiu Maximilian. Fiica adoptiva a Stelei Popescu, Doina Maximilian, este casatorita cu celebrul actor Radu Gheorghe.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )