Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine este Felix Stroe, propunerea pesedistilor la Ministerul Transporturilor: Afacerile controversate din Gagauzia

România Liberă România Liberă,
Cine este Felix Stroe, propunerea pesedistilor la Ministerul Transporturilor: Afacerile controversate din Gagauzia

UPDATE: Felix Stroe a fost votat de colegii sai pesedisti pentru a prelua portofoliul Transporturilor, in locul lui Razvan Cuc. continuă pe România Liberă

Cine este Felix Stroe, propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor. Considerat noul baron al Constantei, a fost comandant de nave de razboi

Constanteanul Felix Stroe este noul ministru al Transporturilor. Cel care a preluat sefia PSD dupa demisia lui Radu Mazare a ajuns in prim-planul politic al Romaniei.

Cine este Felix Stroe, propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor. Considerat noul baron al Constantei, are o strada care-i poarta numele

Constanteanul Felix Stroe este noul ministru al Transporturilor. Cel care a preluat sefia PSD dupa demisia lui Radu Mazare a ajuns in prim-planul politic al Romaniei.

Cine este Felix Stroe, noul ministru propus de PSD pentru portofoliul Transporturilor

Felix Stroe, liderul PSD Constanta, este propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor. Numele acestuia apare in dosarul fostului senator PSD, Catalin Voicu, si a fost audiat la DNA in 2010. De.

Nou ministru scolit de SRI: Cine este Marius Nica, propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene (VIDEO)

Propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene, Marius Nica, a absolvit, in 2003, Academia Nationala de Informatii din Bucuresti, sectia Facultatea de Informatii. Dupa terminarea facultatii, a lucrat, pe.

Felix Stroe, propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor, are o strada care-i poarta numele

Constanteanul Felix Stroe este noul ministru al Transporturilor. Cel care a preluat sefia PSD dupa demisia lui Radu Mazare a ajuns in prim-planul politic al Romaniei. Numele lui.

Cum arata strada botezata dupa numele lui Felix Stroe, propunerea pentru fotoliul de ministru al Transporturilor

In localitatea Cumpana din judetul Contanta exista o strada numita dupa numele propunerii PSD pentru functia de ministru al Transporturilor, Felix Stroe. Strada Felix Stroe este una de.

Cine este Marius Nica, propus la Ministerul Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb

Marius Nica este propus pentru a prelua portofoliul Ministerului Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb.

Cine este Paul Stanescu, propus la Ministerul Dezvoltarii, in locul lui Sevil Shhaideh

Vicepresedintele PSD, Paul Stanescu, propus pentru preluarea protofoliului Ministerului Dezvoltarii Regionale, in locul lui Sevil Shhaideh, este unul dintre cei mai influenti apropiati ai lui Liviu Dragnea. La alegerile din 2016 el a renuntat la postul de presedinte al CJ Olt pentru a candida pentru Senat.

BIOGRAFIE Felix Stroe, Transporturi: fost comandant de nave de razboi, conduce Asociatia Romana a Apei si are si cetatenia moldoveneasca

Felix Stroe, propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor, este fost comandant de nave de razboi, actualmente presedinte al Asociatiei Romane a Apei. El are dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, si conduce filiala PSD Constanta din 2015, dupa demisia lui Radu Mazare.

SURSE Felix Stroe, presedintele PSD Constanta, in carti pentru ministerul Dezvoltarii sau ministerul Transporturilor / Stroe despre el insusi: Eu sunt un tip foarte ferm, dur si insensibil

Noua varianta vehiculata la Ministerul Dezvoltarii in locul lui Sevil Shhaideh este Felix Stroe, presedintele PSD Constanta si manager al regiei de apa din Constanta RAJA) din 2003 au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, numele lui Marcel Ciolacu ar fi ramas si el in carti. Intr-un interviu acordat in urma cu doi ani publicatiei info-sud-est, Stroe explica cum a rezistat sa stea deoparte de gruparea Mazare: Nici n-au incercat, pentru ca stiau ca ii voi respinge ferm si vom intra si in altfel de discutii. Nu au existat presiuni pentru ca eu sunt un tip foarte ferm, dur si insensibil. Ora 11. 50: Numele lui Felix Stroe apare ca solutie de ultim moment pentru Ministerul Transporturilor, potrivit unor surse din PSD. Negocierile au loc pe parcursul zilei si situatia se poate schimba rapid. In aceste conditii, ministrul Dezvoltarii ar urma sa fie Paul Stanescu, baronul PSD de Olt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )