Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cine este iubita vloggerului Selly

ADPM ADPM,
Cine este iubita vloggerului Selly

Selly este membru al trupei fenomen 5Gang si unul dintre cei mai iubiti vloggeri din Romania la momentul actual. Insa iata cine este norocoasa care i-a furat inima celebrului tanar! . continuă pe ADPM

Cine este Elina Svitolina, adversara Simonei din semifinalele de la Wimbledon, si unde ar putea Halep sa faca diferenta

Elina Svitolina este una dintre adversarele careia ii place sa joace cu Simona: are un plan tactic care se potriveste stilului jucatoarei noastre, iar victoriile de pe zgura vorbesc despre multa incredere cele doua finale de la Roma). Are insa si sportiva din Ucraina puncte slabe in mecanismul de joc, iar serviciul ar putea reprezenta cheia semifinalei de la All England Club. Intra in material pentru a vedea o analiza a Elinei. Meciul Halep vs Svitolina va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

Cine este Sorin Scarlat, noul director al Companiei de Drumuri: in CV, joburi la firmele regilor asfaltului

Noul director al Companiei Nationale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), in locul lui Narcis Neaga, este Sorin Scarlat, fost director general adjunct Directia Generala Dezvoltare Infrastructura Rutiera. Scarlat a ajuns in fosta CNANDR in 2005, dupa un job la Romstrade al lui Nelu Iordache, iar de-a lungul timpului a lucrat, alternativ, la Compania de drumuri si la firme ale regilor asfaltului, Dan Besciu Euroconstruct) sau Dorinel Umbrarescu UMB Spedition).

Cine este tanarul de 21 de ani care a ales sa se sinucida intr-un mod infiorator. Si-a inregistrat chiar si moartea

O sinucidere cumplita ingrozea Aradul. Un tanar de 21 de ani si-a pus capul pe linie si a asteptat ca trenul sa treaca peste el. Si mai infiorator este faptul ca in tot acest timp, studentul si-a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )