Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este JD.com, uriasul retailer online de care foarte putini europeni au auzit

Hotnews Hotnews,
 Cine este JD.com, uriasul retailer online de care foarte putini europeni au auzit

Alibaba este, de departe, cea mai cunoscuta companie de comert online din China, insa in ultimii ani a crescut fantastic JD. com, o companie care a vandut produse de 19 miliarde de dolari in primele 11 zile din noiembrie. com are peste 120. 000 de angajati, o capitalizare de aproape 60 miliarde dolari si planuri de extindere puternice. com este cel mai mare retailer chinez online ca vanzari directe si multi investitori spun ca are un viitor mai promitator decat Alibaba. continuă pe Hotnews

Ce optiuni de finantare si plata in rate ofera de Black Friday cel mai mare retailer online

Black Friday se aproprie cu pasi repezi, iar cel mai mare retailer online si-a anuntat deja oferta. Anul acesta, eMAG va avea 2 milioane de produse la promotie de Black Friday 2017, cu reduceri semnificative atat la electrocasnice mari, televizioare,.

Cine este romanul care a fost obligat sa plateasca milioane de euro Fiscului german

Un roman a fost obligat sa plateasca milioane de euro Fiscului german. Este vorba de Ciprian Marica, fotbalistul roman care si-a pus ghetele in cui la numai 31 de ani, avand deja un an de.

Cine este procuroarea care se ocupa de dosarul lui Dragnea

O fotografie cu procuroarea care se ocupa de noul dosar al presedintelui PSD, Liviu Dragnea, urmarit penal pentru abuz in serviciu, obtinere de catre Tel Drum de fonduri europene si constituire de grup.

Politic show: Cine este Gabriel Petrea, fostul si viitorul presedinte al TSD; Ce nota isi acorda Liviu Pop pentru activitatea de ministru: Nu sunt un om al vorbelor, ci al faptelor; Ce le-a promis tinerilor Mara Mares, pentru a-i convinge sa se inscrie i

COP 23: Reprezentanti americani si proteste. Acest sfarsit de saptamana, de la mijlocul conferintei ONU pentru clima de la Bonn, este marcat de. Suma fabuloasa pe care Capitala o pierde dupa ce PSD a modificat Codul Fiscal. PNL: Cu acesti bani, Primaria ar fi putut sa asigure flota de autobuze pe 20 de ani. Reducerea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )