Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cine este Lucian Romascanu, propus pentru functia de ministru al Culturii si Identitatii Nationale

Adevărul Adevărul,
Cine este Lucian Romascanu, propus pentru functia de ministru al Culturii si Identitatii Nationale

Lucian Romascanu, propunerea PSD pentru functia de ministrul al Culturii si Identitatii Nationale a fost consilier al presedintelui SRTv, director al ziarelor CanCan si Libertatea, precum si manager executiv al postului TV Kanal D. in prezent este senator PSD de Buzau si presedintele Comisiei de Cultura si Media din parlament. continuă pe Adevărul

Cine este Lucian Romascanu, propus ministru al Culturii: Om din piata media, cu experienta in zona tabloid, TV si online

Portofoliul Culturii in viitorul guvern condus de Mihai Tudose ar urma sa ii revina, conform propunerilor PSD, actualului sef al Comisiei de Cultura din Senat, Lucian Romascanu. Acesta este un om care si-a cladit cariera mai intai ca manager in presa tabloida, apoi in televiziune, continuand in mediul digital, inainte de a intra in politica anul trecut, cand a candidat pe listele PSD in alegerile parlamentare.

Cine este Lucian Sova, propus la ministerul Comunicatiilor: fost partener de afaceri cu Boris Golovin, fost ofiter in spionajul armatei ruse

O nominalizare surpriza, de ultima ora, a fost propunerea pentru postul de ministru la Comunicatii, in persoana deputatului PSD Bacau, Lucian Sova. Acesta a fost aproape, in 2015, sa fie numit ministru al Transporturilor, dupa demisia lui Ioan Rus, dar implicatiile sale in dosarul fostului judecator CCR, Toni Grebla, l-au indepartat de numirea in functie. Potrivit unui articol din Adevarul publicat in 2015, Lucian Sova a fost partener de afaceri cu rusul Boris Golovin in Regional Romlines SA Bucuresti, o companie care se ocupa cu transportul rutier. Golovin este fost colonel in trupele Spetnatz GRU serviciul de spionaj al armatei ruse care s-a stabilit in Romania dupa 1990 si care a infiintat, alaturi de oameni de afaceri rusi Nova Bank dar si Centrul de Afaceri Romano- Rus.

Victor Ponta: Daca Florin Georgescu ar fi propus pentru functia de prim ministru, l-as vota cu toata inima. As fi linistit ca economia va merge bine, vom avea din nou competenta si seriozitate

Fostul premier al Romaniei, deputatul PSD Victor Ponta, a afirmat, duminica, ca in cazul in care prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu ar fi propus pentru functia de prim ministru, l-ar vota cu toata inima.

Cine este Marcel Ciolacu, propus vicepremier fara portofoliul. Vaslasul lui Dragnea si scandalul pozelor cu teroristul Hayssam

Propus la functia de vicepremier fara portofoliu, Ion Marcel Ciolacu 50) este unul din oamenii de maxima incredere a lui Liviu Dragnea, din cercul de apropiati cu acces la decizia politica. Dovada relatiei stranse cu liderul PSD este participarea la celebra partida de pescuit cu fostul premier Sorin Grindeanu. Dragnea l-a promovat politic, astfel ca din februarie 2017 este liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor.

Cine este Lucian Georgescu, noul ministru al Cercetarii: sef la Universitatea Dunarea de Jos din Galati

Lucian Puiu Georgescu, actual secretar de stat in ministerul Cercetarii si Inovarii din februarie 2017 si presedintele Senatului Universitatii Dunarea de Jos din Galati, din martie 2012, a fost desemnat ministru al Cercetarii. El este unul dintre artizanii epurarii cercetatorilor din strainatate din consiliile-cheie care evalueaza integritatea in domeniu.

Cum l-a demolat PSD, prin Darius Valcov, pe Mihai Tudose: Zero masuri indeplinite ca ministru al Economiei

Mihai Tudose, noua propunere a PSD pentru functia de premier, nu a dus la indeplinire, in calitate de ministru al economiei in guvernul Grindeanu, niciuna dintre masurile prevazute in programul de guvernare, conform evaluarii lui Darius Valcov. Activitatea modesta ca ministru al economiei nu a impiedicat PSD sa il propuna pentru functia de premier. Reamintim ca in urma acestei evaluari, PSD a hotarat sa retraga sprijinul politic guvernului Grindeanu, decizie urmata de o motiune de cenzura.

Cine este Mihai Fifor, filologul cu doctorat in antropologie, propus ministru al Economiei

Mihai Fifor 47 de ani) este propunerea PSD pentru functia de ministru al Economiei. Fifor, senator PSD de Arad, este liderul senatorilor PSD si seful comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Absolvent de filosofie si cu doctorat in antropologie sociala, el a fost refuzat de presedintele Iohannis in 2015, cand premierul de atunci Victor Ponta l-a propus ca ministru al Transporturilor. El a absolvit in 2009 cursul Securitate si buna guvernare la Colegiul National de Aparare, precum si Colegiul National de Afaceri Interne.

Cine este Ionut Misa, viitorul ministru al Finantelor

La cei 41 de ani, actualul secretar de stat din Finante, Ionut Misa, este pe punctul de a fi propus ca viitor ministru al Finantelor. Misa si-a inceput activitatea in cadrul Directiei Generale de Finante Publice Constanta, ca sef al Serviciului de Indrumare, Colectare Venituri. Devine apoi sef Serviciu Gestionare Registru Contribuabili si Dosare Fiscale-Persoane Fizice din cadrul AFP Constanta, iar in 2005 e numit sef al Administratiei Finantelor Publice Eforie. Dupa alti 4 ani il gasim seful Administratiei Finantelor Publice Constanta. In ANAF a fost numit seful Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili in februarie 2013. Detine doua apartamente unul in Constanta si altul in Capitala) si a trecut un venit anual in 2016 de circa 97. 000 de lei.

Cine este de fapt Mihai Tudose, noul premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru functia de.

Cine este Mihai Tudose, noul premier desemnat al Romaniei - fisa biografica

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru functia de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )