Libnet.ro
UNICEF

15:16

Cine sunt EU? o noua editie a Excelsior TEEN-

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cine sunt EU? o noua editie a Excelsior TEEN-

Se apropie toamna si o noua editie a Festivalului de teatru pentru adolescenti Excelsior TEEN-FEST se pregateste. Deja de notorietate dupa patru editii incheiate cu succes, evenimentul este organizat de catre Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul EXCELSIOR, si se va desfasura intre 29 septembrie si 6 octombrie 2019. Sub genericul Cine sunt EU?, TEEN-FEST isi . continuă pe Ceaşca de Cultură

Legea care va revolta romanii. Cine sunt cei care pot ramane fara pensie

Deputatii PNL Florin Roman si Romeo Nicoara au depus in Parlament un proiect de lege care prevede ca persoanele publice care au fost condamnate pentru fapte de coruptie sa nu mai primeasca pensie de serviciu. Din aceasta categorie fac parte judecatori sau parlamentari care au primit condamnari pentru infractiuni precum luarea si darea de mita .

Daca vedeti aceste autobuze prin Capitala, sa nu urcati in ele. Pentru cine sunt destinate

Capitala va avea autobuze destinate exclusiv elevilor. Pregatirile au fost facute deja, traseul a fost verificat, iar de luni, 9 septembrie 2019, primele autobuze vor circula pe strazile din Bucuresti. Deocamdata este vorba despre un proiect pilot, care ar urma sa fie extins in tot orasul. Capitala va avea autobuze destinate exclusiv elevilor Scoala 195 .

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )