Libnet.ro
UNICEF

09:15

CIOLOS: Daca am fi avut doua tururi de alegeri pentru primari cu siguranta am fi castigat mai mult

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLOS: Daca am fi avut doua tururi de alegeri pentru primari cu siguranta am fi castigat mai mult

Co-presedintele Aliantei USR-PLUS, Dacian Ciolos a afirmat ca rezultatul obtinut de USR-PLUS arata o schimbare a modului de a face politica, iar oamenii au apreciat acest lucru prin vot, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis vrea primari alesi in doua tururi: Este un pas esential

Presedintele Klaus Iohannis cere PNL si USR-PLUS sa continue dialogul in perspectiva formarii unei echipe de guvernare dupa alegerile parlamentare, astfel incat sa fie impuse reformele legislative asteptate si necesare, printre care revenirea la alegerea primarilor in doua tururi.

Iohannis cere alegeri locale in doua tururi: E un pas esential pentru a garanta o legitimitate mai mare a primarilor

Presedintele Klaus Iohannis a cerut luni seara o reforma legislativa prin care sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi. Acesta motiveaza ca in acest fel s-ar putea garanta o legitimitate mai mare pentru alesii locali.

Mures: Doua dosare penale pentru frauda la vot si pentru coruperea alegatorilor

In judetul Mures, au fost intocmite doua dosare penale pentru frauda la vot si coruperea alegatorilor. Potrivit reperezentantiilor Inspectoratului de Politie Judetean Mures, duminica s-au inregistrat 18.

Politistii au deschis doua dosare penale pentru amenintari si coruperea alegatorilor in Giurgiu

Politia din Giurgiu a deschis doua dosare penale pentru savarsirea infractiunii de amenintare si coruperea alegatorilor. De la inceputul procesului de votare, la nivelul IPJ Giurgiu au fost primite 43 de.

Alegeri locale 2020. Doua dosare penale pentru nereguli la vot in Prahova

Anchetatorii au deschis, duminica, doua dosare penale care vizeaza frauda la vot si impiedicarea exercitarii drepturilor electorale, ca urmare a sesizarii unor nereguli in desfasurarea procesului de votare.

ARAFAT: Este un proiect european de achizitie a doua avioane noi pentru SMURD

Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare SMURD) va primi in urmatorii anii doua aeronave pentru transport multiplu de pacienti care au nevoie de Terapie Intensiva. Avioanele de mare viteza vor fi cumparate in cadrul unui proiect pe fonduri europene despre care fondatorul SMURD, Raed Arafat, spune ca este foarte avansat, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )