Libnet.ro
UNICEF

08:46

Ciorbea vrea ca Avocatul Poporului sa fie ajutat de Avocatul Copilului

B1 B1,
Ciorbea vrea ca Avocatul Poporului sa fie ajutat de Avocatul Copilului

Victor Ciorbea vrea infiintarea Avocatului Copilului. Avocatul Poporului a declarat, joi, ca va fi nevoie de de un lobby serios la Guvern si la Parlament pentru obtinerea unei finantari. continuă pe B1

Victor Ciorbea anunta ca si sindicatele au sesizat Avocatul Poporului in privinta ordonantei de modificare a Codului fiscal

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, anunta ca a avut miercuri o intalnire cu reprezentantii sindicatelor, care i-au prezentat un memoriu legat de nemultumirile lor cu privire la ordonanta de urgenta adoptata de Guvern ce modifica Codul fiscal, in vederea sesizarii Curtii Constitutionale.

Victor Ciorbea anunta ca si sindicatele au sesizat Avocatul Poporului in privinta ordonantei de modificare a Codului fiscal: Vom analiza si speram ca in scurt timp sa ne pronuntam daca exista motive de neconstitutionalitate

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, anunta ca a avut miercuri o intalnire cu reprezentantii sindicatelor, care i-au prezentat un memoriu legat de nemultumirile lor cu privire la ordonanta de urgenta adoptata de Guvern ce modifica Codul fiscal, in vederea sesizarii Curtii Constitutionale.

Avocatul Poporului nu se grabeste sa atace la CCR modificarea Codului Fiscal

Avocatul Poporului nu crede ca sunt prea multe sanse ca modificarea Codului Fiscal sa fie oprita la Curtea Constitutionala, cel putin in perioada imediat urmatoare. Victor Ciorbea a afirmat ca.

Avocatul Poporului are datorii la stat de peste 550.000 de lei: Si noi mai credem ca asta se va achita de misiunea lui

Modificarile la Codul Fiscal readuce in discutie datoriile familiei Ciobea catre statul roman. Potrivit jurnalistului Catalin Prisacariu, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, si sotia sa au.

PNL vrea atacarea la CCR a revolutiei fiscale. Ce spune Avocatul Poporului

PNL a depus la Avocatul Poporului sesizarea prin care cere institutiei contestarea la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal. Presedintele PNL, Ludovic Orban spune ca.

Avocatul Poporului are audiente marti, in Baia Mare

Cetatenii vor fi primiti in audienta la Avocatul Poporului, marti, la Palatul Administrativ. Aici va fi prezent reprezentantul Biroului Teritorial Cluj al Institutiei Avocatul Poporului.

Primarul PSD al Iasiului anunta ca a sesizat Avocatul Poporului pentru a contesta la Curtea Constitutionala modificarea Codului Fiscal

Primarul PSD al municipiului Iasi Mihai Chirica a anuntat miercuri ca municipalitatea a sesizat Avocatul Poporului pentru a contesta la Curtea Constitutionale Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal, el precizand ca si alte primarii din tara sustin demersul initiat de primaria Iasi.

Un membru important al PSD a sesizat Avocatul Poporului in cazul modificarilor aduse Codului fiscal

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in dimineata acestei zile a sesizat Avocatul Poporului cu privire la OUG prin care s-a modificat Codul.

Falca anunta ca va sesiza Avocatul Poporului in legatura cu modificarile aduse Codului Fiscal si ii indeamna pe ceilalti primari sa i se alature

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca PNL), a declarat, marti, pentru News. ro, ca va sesiza Avocatul Poporului in legatura cu modificarile aduse Codului Fiscal prin Ordonanta de Urgenta adoptata saptamana trecura si le-a recomandat tuturor primarilor care vor avea bugetul afectat sa faca la fel pentru a avea forta de a schimba legislatia.

PNL a depus la Avocatul Poporului sesizarea privind contestarea la CCR a modificarilor Codului Fiscal

PNL a depus, ieri, la Avocatul Poporului, sesizarea in vederea contestarii la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal.

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )