Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Omar Hayssam va executa 23 de ani si patru luni de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Omar Hayssam va executa 23 de ani si patru luni de inchisoare

Omar Hayssam va executa 23 de ani si patru luni de inchisoare, in urma contopirii pedepselor primite in dosarele Volvo, Foresta Nehoiu si cel al rapirii celor trei jurnalisti. Asta au decis, vineri, magistratii Curtii Supreme care au mentinut decizia pronuntata de Curtea de Apel Ploiesti. continuă pe Adevărul

Omar Hayssam, condamnat definitiv la 23 de ani si 4 luni de inchisoare pentru complicitate la terorism si infractiuni economice

Omar Hayssam a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 23 de ani si 4 luni de inchisoare pentru complicitate la terorism si infractiuni economice, anunta B1 Tv.

Omar Hayssam, condamnat la 23 de ani si patru luni de inchisoare: Decizia este definitiva

Omar Hayssam a fost condamnat la 23 de ani si patru luni de inchisoare, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. inalta Curte de Casatie si Justitie a reanalizat condamnarile lui Hayssam. Acesta a fost.

Omar Hayssam, condamnat la 23 de ani si 4 luni de inchisoare

Omar Hayssam va executa 23 de ani si patru luni de inchisoare, in urma contopirii pedepselor primite in dosarele Volvo, Foresta Nehoiu si cel al rapirii celor trei jurnalisti, a decis, vineri, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

Omar Hayssam, condamnat definitiv la 23 de ani si 4 luni de inchisoare

Omar Hayssam a fost condamnat la 23 de ani si 4 luni de inchisoare pentru complicitate la terorism, potrivit B1 TV. Decizia este definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )