Libnet.ro
UNICEF

21:45

Se circula in conditii de IARNA in mai multe judete. Autostrada A2 si porturile sunt iNCHISE. Cod galben de NINSORI in Bucuresti si 5 judete

Antena3 Antena3,
Se circula in conditii de IARNA in mai multe judete. Autostrada A2 si porturile sunt iNCHISE. Cod galben de NINSORI in Bucuresti si 5 judete

Update 22. 45 - Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe numeroase artere rutiere din judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Calarasi, Ialomita si se actioneaza cu un utilaj de deszapezire si de . continuă pe Antena3

Se circula in conditii de IARNA in mai multe judete. Autostrada A2, inchisa pana la ora 1.00. Cod galben de NINSORI in Bucuresti si 5 judete

Update 23. 23 - Circulatia rutiera pe Autostrada A2, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fundulea, ramane inchisa sambata noapte, pana la ora 1. 00, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de.

COD GALBEN DE NINSOARE: Mai multe judete din tara, sub avertizare

Capitala si judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Calarasi si Ialomita sunt, de sambata seara, pana duminica, la ora 01. 00, sub avertizare cod galben de ninsoare si vant puternic, stratul de zapada care se va depune in aceste zone putand ajunge la zece.

Cod galben de ploi si vreme rea pentru mai multe judete din tara

O atentionare meteorologica de vreme rea este in vigoare joi, pana la ora 23. in acest interval va ploua insemnat cantitativ, iar vremea se va raci accentuat.

METEOCapitala si mai multe judete, sub avertizare de vant. Afost emisa si o informare de lapovita si ninsoare, valabila pana duminica pentru sudul tarii

Incepand de sambata de la ora 16. 00 si pana duminica la ora 12. 00, sudul tarii se afla sub informare de precipitatii mixte, fiind anuntate lapovita si ninsoare. Totodata, Capitala si mai multe judete se afla astazi sub Cod galben de vant.

Brasov, Sibiu, Gorj, Hunedoara, cele mai multe transporturi ilegale de lemne

Ministrul Doina Pana, a declarat, sambata, ca in cele 15 zile de la lansarea sistemului de control pentru prevenirea taierilor ilegale, cunoscut ca Radarul padurilor, au fost descoperite 172 de transporturi ilegale, cele mai multe in judetele Brasov, Sibiu, Gorj si Hunedoara.

Ninsorile si ploile abundente fac ravagii in Bulgaria. in mai multe districte a fost decretata situatie de urgenta

Bulgaria se confrunta cu o vreme extrema. Autoritatile au decretat sambata situatie de urgenta in mai multe districte din cauza ninsorilor, ploilor si rafalelor puternice de vant, informeaza site-ul.

Film Boyhood a primit cele mai multe nominalizari la Gotham Independent Film Awards 2014

Filmul Boyhood, regizat de Richard Linklater, a primit cele mai multe nominalizari - patru - la Gotham Independent Film Awards 2014, distinctii acordate productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri hollywoodiene, informeaza Mediafax.

Ceremonie regala la Castelul Peles. Principesa Margareta a decorat mai multe personalitati ale vietii publice

Ceremonie regala la Castelul Peles din Sinaia! Principesa Margareta a decorat, in numele Regelui Mihai I, mai multe personalitati ale vietii publice. Sofia Vicoveanca, Maria Ciobanu, Draga Olteanu Matei si Tamara .

Coreea de Nord: Sase oficiali disparuti de mai multe saptamani ar fi fost executati

Mai multi oficiali de rang inalt din Coreea de Nord au disparut de mai multe saptamani, lucru care a provocat temeri ca liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-un, a ordonat o noua epurare in perioada in.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara

Pe mai multe drumuri inportante din tara circulatia se desfasoara cu dificultate din cauza cetii dense. Centrul Infotrafic anunta ca vizibilitatea este sub 50 de metri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )