Libnet.ro
UNICEF

11:30

Circulatie blocata in judetul Vaslui din cauza viscolului: opt drumuri judetene si trei drumuri nationale inchise

Adevărul Adevărul,
Circulatie blocata in judetul Vaslui din cauza viscolului: opt drumuri judetene si trei drumuri nationale inchise

Opt drumuri judetene si trei drumuri nationale sunt inchise in judetul Vaslui, fiind inzapezite. Trei sate au ramas fara curent electric. continuă pe Adevărul

Autostrada A2 si 27 de drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

ACTUALIZARE 16:26 Autostrada A2 si 27 de drumuri nationale si tronsoane de drumuri nationale erau inchise, astazi, la ora 16:00, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, care au determinat reducerea vizibilitatii sub 50 de metri si chiar 25 de metri. *ACTUALIZARE 15:36 CNADR: Circulatia pe DN 2, intre Afumati si Urziceni, si pe DN 4, intre Centura Bucuresti si Frumusani, inchisa *ACTUALIZARE 15:00 inca opt drumuri nationale au fost inchise *ACTUALIZARE 14:39 CNADR anunta inchiderea circulatiei rutiere pe Centura Bucuresti *ACTUALIZARE 14:16 Utilaje de deszapezire relocate de la Timisoara, Cluj si Brasov, pentru interventii in sudul si sud-estul tarii *ACTUALIZARE 14:00 IGPF: Drumurile spre si dinspre Ruse si Vidin, inchise temporar pentru autovehiculele de peste 10 tone *ACTUALIZARE 12:13 Circulatia rutiera pe alte trei drumuri judetene a fost inchisa duminica.

Trei curse aeriene anulate si intarzieri de pana la 2 ore la decolare, din cauza viscolului

Trei curse aeriene, spre Istanbul, Moscova si Milano, care trebuiau sa decoleze duminica de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, au fost anulate din cauza ninsorii abundente si a viscolului, cu rafale de vant de peste 75 de kilometri/ora, care transporta zapada pe sol, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

Drumuri inchise in judetul Tulcea din cauza viscolului. Bacurile circula din ora in ora

Judetul Tulcea se afla sub Cod portocaliu de vreme rea. Mai multe drumuri judetene au fost inchise, iar cinci localitati au ramas fara curent electric, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Delta.

intarzieri de 200 de minute! Trenurile au ajuns mai tarziu la destinatie din cauza viscolului

Trenurile au suferit intarzieri din cauza viscolului care a format suluri de zapada! Cea mai mare intarziere a fost de 200 de minute pe ruta Bucuresti Nord - Galati. Calatorii sunt sfatuiti sa se informeze privind starea drumurilor inainte de a pleca la drum.

Traficul feroviar, paralizat intre Bucuresti si Constanta. Zeci de trenuri anulate din cauza viscolului

Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna din cauza viscolului din sudul si estul tarii. Zeci de trenuri au dost anulate pe magistrala Bucuresti-Constanta, iar altele care circula au intarzieri de peste 2 ore.

Tren blocat in nameti, dupa ce a lovit o masina abandonata pe calea ferata din cauza viscolului

Un tren de calatori este blocat in acest moment in Ialomita dupa ce s-a lovit de o masina abandonata pe calea ferata. Soferul ar fi parasit automobilul din cauza faptului ca nu a mai putut continua drumul prin viscol.

Misiune pentru salvarea unui copil dintr-o localitate buzoiana izolata din cauza viscolului VIDEO

Trei cazuri speciale se afla in atentia comandamentului pentru situatii de urgenta din Buzau. Echipaje de pompieri din Ramnicu Sarat au inceput deplasarea cu o senilata si autospeciala pentru victime multiple catre Balta Alba, pentru a prelua un copil cu febra si dispnee. in celelalte doua interventii intervin ambulante SAJ Buzau.

Mai multe trenuri, anulate din cauza ninsorii si viscolului

Mai multe trenuri care ar fi trebuit sa circule, luni, pe rute care leaga orase din judetul Constanta cu alte localitati din tara au fost anulate din cauza ninsorii si a viscolului, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea.

Weekend prelungit pentru elevi. Cursuri suspendate din cauza ninsorilor luni, 18 ianuarie

Vremea rea inchide si scolile. Ministerul Educatiei a anuntat, duminica, suspendarea cursurilor si in judetul Calarasi, din cauza viscolului puternic.

Patru curse aeriene anulate si intarzieri de pana la 2 ore la decolare, din cauza ninsorii si a viscolului

ACTUALIZARE 18:46 Patru curse aeriene, spre Istanbul, Moscova, Frankfurt si Milano, care trebuiau sa decoleze duminica de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, au fost anulate din cauza ninsorii abundente si a viscolului, cu rafale de vant de peste 70 de kilometri/ora, care transporta zapada pe sol, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )