Libnet.ro
UNICEF

06:15

Circulatie feroviara intrerupta, din cauza unei locomotive care a deraiat

Antena3 Antena3,
Circulatie feroviara intrerupta, din cauza unei locomotive care a deraiat

Circulatia feroviara a fost intrerupta de mai bine de doua ore din cauza unei locomotive care a deraiat marti dimineata in dreptul statiei CF Valea Alba. Nu s-a circulat peMagistrala 900,. continuă pe Antena3

Circulatie feroviara blocata intre Craiova si Drobeta-Turnu Severin. Care este motivul

Circulatia feroviara este blocata, marti, intre Craiova si Drobeta-Turnu Severin, din cauza unei locomotive care a deraiat in statia Valea Alba.

Circulatia feroviara a fost blocata pe ruta Craiova Drobeta Turnu Severin

Traficul feroviar este intrerupt marti dimineata, de la ora 8,00, pe Magistrala 900, ruta Craiova - Drobeta - Turnu Severin din cauza unei locomotive care a deraiat la kilometrul 349+770 de metri statia CF. Valea Alba).

UNTOLD 2016, sub semnul amenintarilor teroriste? Cum s-au panicat romanii din cauza unei clarvazatoare

De cateva zile, romanii au cautat ingrijorati pe Google cuvintele atentat Untold, acestia fiind speriati de un posibil atac terorist la cel mai mare festival e muzica,.

Bianca Dragusanu, certata din cauza camerei fetitei!

Bianca Dragusanu le-a aratat fanilor ei cum arata camera fetitei care urmeaza sa vina pe lume in doua luni. Vedeta a optat sa fie totul numai in culoarea roz, dar admiratorii au fost nemultumiti din cauza pozitionarii aerului conditionat.

Prahova: Alpinist blocat din cauza epuizarii pe un perete muntos din Bucegi

Un barbat a ramas blocat in coarda, luni seara, pe un perete din Muntii Bucegi pe care facea alpinism impreuna cu o alta persoana, echipele de salvamontisti plecand pe munte pentru recuperarea acestuia, transmite Agerpres.

Momente de panica in Bucegi. Un alpinist a ramas blocat in coarda din cauza epuizarii

Un barbat a ramas blocat in coarda, luni seara, pe un perete din Muntii Bucegi pe care facea alpinism impreuna cu o alta persoana, echipele de salvamontisti plecand pe munte pentru recuperarea acestuia.

Tramvaie blocate in Bucuresti, din cauza unui accident pe Bulevardul Basarabia

Circulatia tramvaielor 40 si 56 este blocata, la ora transmiterii stirii, pe Bulevardul Basarabia din Capitala, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, o persoana fiind.

Un barbat a murit pe o strada din Vaslui din cauza caniculei. Un echipaj medical a incercat o ora sa-l resusciteze sub privirile trecatorilor

Un barbat de 58 de ani a murit, marti dupa-amiaza, pe o strada din municipiul Vaslui, dupa ce i s-a facut rau din cauza caniculei, scrie news. ro. Echipajul medical al unei ambulante deplasate la caz a.

Politia olandeza a arestat un barbat care a strigat Bomba! intr-un autobuz

Politia olandeza, in alerta din cauza unei amenintari de securitate la aeroportul Schiphol din Amsterdam, a arestat luni un barbat confuz care a strigat 'Bomba! ' intr-un autobuz, dar nu a gasit dovezi ale unei amenintari serioase, a declarat o purtatoare de cuvant citata de Reuters.

Focar de antrax, din cauza caldurii excesive

Opt bolnavi de antrax, un copil mort cu acest diagnostic si cateva zeci de persoane dintr-o zona izolata din nordul Rusiei transportate la spital pentru analize dupa ce autoritatile medicale au identificat un focar de antrax, boala bacteriana grava care s-a raspandit de la turmele de reni, conform unui material publicat de BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )