Libnet.ro
UNICEF

00:07

Citu: Firmele care nu respecta restrictiile in pandemia COVID, inchise

Antena3 Antena3,
Citu: Firmele care nu respecta restrictiile in pandemia COVID, inchise

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, ca firmele care nu respecta restrictiile impuse in pandemia COVID vor fi sanctionate. continuă pe Antena3

Guvernul vrea sa inchida temporar restaurantele care nu respecta restrictiile

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri ca exista o propunere ca restaurantele si barurile sa fie inchise temporar, atunci cand ele nu respecta restrictiile pentru prevenirea raspandirii COVID-19.

Firmelor care nu respecta masurile anti-COVID le va fi suspendata activitatea pe perioada determinata - Citu Este vorba despre restaurante sau cluburi, nu si despre biserici

Firmelor care nu respecta masurile si restrictiile impuse in contextul pandemiei de COVID-19 le va fi suspendata activitatea pe perioada determinata, a anuntat premierul Florin Citu. El a precizat ca este vorba in special despre restaurante sau cluburi, in conditiile in care amenzile date nu au niciun efect.

Parlamentul European, discutii importante despre vaccinuri si pandemia COVID-19

Saptamana aceasta activitatea Parlamentului European este concentrata in grupurile politice si comisiile de specialitate. Subiectul pandemiei de COVID-19 ocupa in continuare primul loc pe agenda discutiilor. O atentie deosebita este acordata acum problemei vaccinurilor.

Avionul care aducea vaccinuri anti - Covid n-a putut ateriza la Craiova

Un avion care aducea in Romania, din strainatate, vaccin anti - Covid produs de compania Moderna n-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )