Libnet.ro
UNICEF

11:16

Claw-back la toata economia, si nu vor mai aparea deficite

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Claw-back la toata economia, si nu vor mai aparea deficite

Au existat cel putin 10 opinii pe care le-am scris in diverse publicatii despre claw-back si iata ca scriu inca una pentru ca a venit obligatia de plata pentru trimestrul IV din 2014 si profetiile s-au implinit. Coeficientul p, in baza. continuă pe Wall-Street Ro

Si uite-asa deputatii nu vor mai putea chiuli de la munca. Noul regulament schimba obiceiurile in Parlament

Deputatii nu vor mai putea chiuli de la munca. Astazi, la ora 14, va avea loc o sedinta a Biroului Permanent in care va trebui sa fie aprobat un nou regulament si un nou program de lucru al Camerei Deputatilor.

Oficial BCE: Bancile grecesti nu vor mai primi imprumuturi daca pana la sfarsitul lui februarie nu se ajunge la un acord pentru continuarea programului de bailout

Un acord privind extinderea programului de ajutor financiar acordat Greciei trebuie sa fie convenit pana la sfarsitul lunii februarie ori Banca Centrala Europeana nu va mai putea sa imprumute in continuare bancile grecesti, a declarat sambata Erkki Liikanen, membru in consiliul guvernatorilor BCE, citat de Reuters.

Persoanele cu handicap grav sau accentuat nu vor mai plati impozit pentru niciun venit obtinut

Persoanele cu handicap grav sau accentuat vor fi scutite, incepand din acest an, de la plata impozitului pentru toate categoriile de venituri realizate. Masura este prevazuta in Ordonanta Guvernului nr. 4/2015 pentru modificarea si completarea legii privind Codul fiscal, publicata miercuri in Monitorul Oficial.

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )