Libnet.ro
UNICEF

08:00

CLIPE DE GROAZA pentru un copil de doi ani: Lasat nesupravegheat, micutul a cazut intr-o oala cu mancare fierbinte. in ce stare se afla acum(VIDEO)

B1 B1,
CLIPE DE GROAZA pentru un copil de doi ani: Lasat nesupravegheat, micutul a cazut intr-o oala cu mancare fierbinte. in ce stare se afla acum(VIDEO)

O clipa de neatentie a unei mame s-a sfarsit ingrozitor pentru copilul acesteia de numai doi ani. Micutul se juca prin casa, iar la un moment dat s-a impiedicat si a cazut intr-o oala cu mancare fierbinte. continuă pe B1

Tudorel Toader a anuntat ca isi va prezenta raportul activitate pentru cei doi ani petrecuti la Ministerul Justitiei

In pline proteste ale magistratilor, ministrul Tudorel Toader a anuntat ca luni isi va prezenta raportul de activitate dupa doi ani de mandat petrecuti in fruntea Ministerului Justitiei.

Tragedie produsa de un politist de frontiera aflat sub influenta alcoolului. Un copil de doi ani a murit

Un copil e aproape doi ani a murit dupa ce a fost lovit de o masina condus de un tanar de 27 de ani, politist de frontiera, angajat al Sectorului Politiei de Frontiera Petea. Accidentul s-a produs sambata.

Sinaia: Copil de 2 ani si 6 luni, lovit mortal de o locomotiva

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, un copil de doi ani si sase luni murit dupa ce a fost lovit, duminica, de o locomotiva, in halta Sinaia, transmite Mediafax.

Cand se vor putea plimba craiovenii pe podul suspendat din cel mai mare parc natural al tarii. Podul este inchis de doi ani

Podul suspendat din Parcul Nicolae Romanescu a fost construit in 1903, iar acum autoritatile promit ca incep lucrarile de restaurare si intentioneaza sa redea obiectivului imaginea pe care a avut-o in urma cu 116 ani. Lucrarile de restaurare se ridica la 4. 000 de lei cu TVA, iar finantarea va fi asigurata din fonduri europene.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )