Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucataria, cel mai periculos loc din casa pentru iPhone. Vezi cum se distrug popularele telefoane Apple

Antena3 Antena3,
Bucataria, cel mai periculos loc din casa pentru iPhone. Vezi cum se distrug popularele telefoane Apple

Bucataria este cel mai periculos loc din casa pentru un iPhone. Conform unui studiu recent, circa 21 % dintre utilizatorii popularului telefon Apple au reusit sa isi distruga mobilul in bucatarie, relateaza. continuă pe Antena3

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 saptamani. Vezi cursul BNR

Moneda nationala a continuat sa scada in prima parte a zilei, astfel ca BNR a anuntat un curs de referinta de 4,5742 lei/euro, cel mai inalt nivel din ultimele 11 saptamani si foarte aproape de maximul.

Care este cel mai ENERVANT sunet din lume

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Newcastle au realizat un studiu in urma caruia au descoperit cel mai enervant sunet din lume. Cercetatorii au studiat modul in care se reactioneaza corpul uman la.

Cel mai ridicat rulaj din ultimele doua saptamani

Bursa de la Bucuresti a crescut cu 1,14%, in linie cu bursele externe, intr-o piata in care tranzactiile cu actiunile Erste EBS), Fondul Proprietatea FP), OMV Petrom SNP) si SIF Transilvania SIF3) au dus lichiditatea la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani.

Aurul ofera placeri...in dormitor. Cel mai scump vibrator din lume te face sa uiti de partener

Cel mai scump vibrator din lume este produs de LELO si costa nu mai putin de 15. 000 de dolari bucata. Vibratorul LELO Inez Gold face parte din colectia LELO Luxe si este destinat femeilor unice, conform descrierii.

Un sofer american a trait cel mai penibil moment din viata lui: A ramas intepenit cu Porche-ul in ciment

Un american grabit si-a platit scump nerabdarea de a ajunge cu masina intr-un loc din San Francisco, incercand sa o ia pe o scurtatura. Soferul s-a trezit cu Porche-ul 911 pe care il conducea intepenit.

Un sofer american a trait cel mai penibil moment din viata lui: A ramas intepenit cu Porsche-ul in ciment

Un american grabit si-a platit scump nerabdarea de a ajunge cu masina intr-un loc din San Francisco, incercand sa o ia pe o scurtatura. Soferul s-a trezit cu Porsche-ul 911 pe care il conducea intepenit.

Vanzarile auto din Europa, in cel mai important declin din ultimii doi ani

Cele mai afectate companii sunt Renault si Fiat Vanzarile auto din Europa au inregistrat, luna trecuta, cel mai important declin din ultimii doi ani, companiile Renault SA si Fiat SpA fiind afectate de cele mai mari scaderi ale livrarilor, pe fondul crizei datoriilor suverane din regiune, a anuntat, ieri, Asociatia Producatorilor de Automobile din Europa ACEA).

Randamentul obligatiunilor Greciei, la cel mai redus nivel din ultimul an

Randamentul obligatiunilor Greciei cu maturitatea la zece ani de referinta) a coborat la 17,4% ieri, aces-ta fiind cel mai redus nivel consemnat dupa luna august 2011.

Cel mai dulce somn din lume

Pe langa masini, haine, vodka si chiar aparate de fotografiat, suedezii produc si cele mai confortabile paturi din lume. Producatorul Hastens sustine ca tot ce inglobeaza in modelul Vividus justifica chiar si o investitie de 80. 000 euro. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

Faze Tari: Vrei sa faci un copil cu o vedeta? Vezi cat te costa sa cumperi sperma de la un actor celebru; Absolut genial, pana la un punct: un turc isi muta lucrurile in noua casa cu o catapulta; Cel mai ghinionist burlac din lume! A fost la peste 250 de

S-a inventat airbagul pentru biciclisti! Uite cum functioneaza! Exista oameni care se gandesc si la siguranta biciclistilor, nu doar la cea a soferilor. Astfel. Cei mai ciudati pantofi facuti vreodata! Au sute de dinti in talpa, chiar si de aur. Asa arata o pereche de pantofi in conceptia Marianei Fantich si a lui Dominic.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )