Libnet.ro
UNICEF

00:07

CNAB: Pe Aeroportul Otopeni nu au fost curse intarziate, dupa defectiunea la sistemul Eurocontrol

Adevărul Adevărul,
CNAB: Pe Aeroportul Otopeni nu au fost curse intarziate, dupa defectiunea la sistemul Eurocontrol

Pe Aeroportul International International Henri Coanda Bucuresti nu au fost inregistrate intarzieri generate de incidentul care a avut loc la Eurocontrol, a transmis Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), la solicitarea Adevarul. continuă pe Adevărul

Aterizare de urgenta a unei curse Vietnam Airlines, pe Aeroportul Otopeni

Un avion Vietnam Airlines, care zbura de la Frankfurt la Hanoi, a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni, luni, dupa ce unui pasager i s-a facut rau. Acesta primeste ingrijiri medicale de la echipajele specializate ale aeroportului.

Traficul aerian cu avioane mari ar putea fi restrictionat pe Aeroportul Otopeni

Traficul aerian cu avioane mari ar putea sa fie restrictionat pe Aeroportul Otopeni. Aceasta solicitare a fost facuta de Autoritatea Aeronautica Civila Romana AACR), care a realizat de curand o inspectie pe.

Situatie dezastruoasa pe aeroportul Otopeni. Avioanele de mari dimensiuni ar putea fi directionate spre alte aeroporturi din tara

Situatie dezastruoasa pe aeroportul Otopeni. Avioanele de mari dimensiuni ar putea fi directionate spre alte aeroporturi din tara din cauza pistelor aflate in stare precara, atrag atentia controlorii de zbor.

Avem gropi pana si pe pistele de pe Aeroportul Otopeni

Pistele de pe Aeroportul Otopeni, singurul din Europa la care se simt denivelarile decolari si aterizari, se afla intr-o situatie deplorabila. Recent, o aeronava a dislocat o bucata din teresament.

Schimbari importante pe aeroportul Otopeni. Cum vor fi afectati calatorii

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a solicitat, marti, conducerii Companiei Nationale de Aeroporturi Bucuresti CNAB) un grafic clar al lucrarilor pentru modernizarea pistei 1 a Aeroportului International.

Pro Infrastructura: Incident grav de siguranta pe Aeroportul Otopeni din cauza degradarii pistelor. Un Boeing 747 israelian a decolat, a dislocat o bucata din calea de rulare, iar pista a fost inchisa de urgenta

Una dintre pistele aeroportului international Henri Coanda a fost inchisa vinerea trecuta timp de o ora dupa ce o bucata din calea de rulare ar fi fost dislocata in timpul decolarii unui Boeing 747-400 al companiei israeliene El Al, in timp ce a doua pista, functionala doar pe doua treimi din lungime, era si ea inchisa pentru lucrari de intretinere, atrage atentia Asociatia Pro Infrastructura. ONG-ul sustine ca pistele si suprafetele de miscare de pe aeroportul din Otopeni sunt intr-o stare execrabila.

Incident grav de siguranta pe Aeroportul Otopeni. Reactia Asociatiei Pro Infrastructura

Una dintre pistele Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti, singura operationala pe intreaga lungime, a fost carpita in nenumarate randuri cu straturi subtiri de asfalt si a devenit.

Incident GRAV pe Aeroportul Otopeni: O bucata de pista s-a DISLOCAT la decolarea unui Boeing 747 (FOTO)

INCIDENT GRAV de siguranta, saptamana trecuta, pe Aeroportul International Henri Coanda semnalat de Asociatia Pro Infrastructura. Una dintre pistele aeroportului, singura operationala pe intreaga lungime, a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )