Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben si portocaliu pe raurile Vedea, Calmatui si Teleorman

Adevărul Adevărul,
Cod galben si portocaliu pe raurile Vedea, Calmatui si Teleorman

Judetul Teleorman se afla sub atentionare meteorologica si hidrologica de cod galben si cod portocaliu pe raurile Teleorman, Calmatui si Vedea, cu afluentii sai, pana pe 11 decembrie. continuă pe Adevărul

Cod galben si portocaliu pe Vedea, Calmatuui si Teleorman

Judetul Teleorman se afla sub atentionare meteorologica si hidrologica de cod galben si cod portocaliu pe raurile Teleorman, Calmatui si Vedea, cu afluentii sai, pana pe 11 decembrie.

Botosaniul sub incidenta de cod galben. Urmeaza o saptamana dominata de polei si ninsoare

Judetul Botosani se afla din aceasta noapte sub incidenta de cod galben. Meteorologii anunta o saptamana de ninsori si chiciura. Strazile se vor acoperi de polei.

METEO Capitala si 30 de judete din tara sunt sub Cod galben de ninsori, ploi si vant. Au fost emise si avertizari de inundatii

Capitala si 30 de judete din tara se afla, pana miercuri dimineata, sub avertizare de Cod galben de ninsori, ploi si vant. Ca urmare a acestei avertizari, hidrologii au emis Cod portocaliu de inundatii valabil pentru zece judete din sudul tarii.

COD GALBEN de inundatii. Vezi zonele vizate

Atentionarea cod galben de inundatii emisa pentru rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Ilfov a fost prelungita de hidrologi, sambata, pana luni la ora 14. Co.

Cod galben de inundatii in 7 judete

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru judetele Arges si Giurgiu, valabila de vineri seara pana sambata la ora 24. 00, precum si pentru Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Ilfov, valabila sambata toata ziua.

Avertizare COD GALBEN de ceata in patru judete

Astfel, avertizarea cod galben de ceata este valabila intre orele 07:00 si 10:00 in judetele Neamt si Bacau, intre 07:20 si 11:00 in zonele joase din judetul Cluj, inclusiv in zona municipiilor Cluj-Napoca si Dej, precum si pe drumurile nationale si europene din aceste zone, iar intre 08:00 si 11:00 in zonele joase din judetul Harghita, inclusiv in Miercurea Ciuc si pe drumurile nationale si europene.

Maramuresul, doua zile sub cod galben de ploi, ninsori si vant

Judetul Maramures va intra, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, incepand cu seara zilei de 8 decembrie sub atentionare de cod galben de ploi, vant si ninsori. Astazi, 8 decembrie, la orele diminetii ningea usor in Pasul Gutai, nefiind probleme din acest punct de vedere.

Cod galben de ploi, ninsori, polei si vant puternic, in aproape toata tara, pana miercuri (FOTO)

Meteorologii au emis un cod galben de ploi si ninsori pentru estul, centrul si sudul tarii, valabil de luni, ora 23. 00, pana miecuri dimineata, la ora 10. in intervalul mentionat aria precipitatiilor se va.

Cod galben de ploi abundente, ninsori si polei in mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ploi abundente, ninsori, polei si intensificari ale vantului, in mare parte a tarii conform hartii alaturate), valabila in intervalul luni, 8 decembrie, ora 23. 00 - miercuri, 10 decembrie, ora 10.

VIDEO. COD GALBEN de ploi, polei, ninsori si vant

Meteorologii au emis un cod galben pentru ploi, polei, ninsori si vant in estul si sudul tarii incepand de luni seara, ora 23. 00, pana in data de 10 decembrie, ora 10. 10, potrivit site-ului ANM.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )