Libnet.ro
UNICEF

05:45

COD GALBEN si COD PORTOCALIU de viscol, de miercuri, in sud-est-ul tarii. Avertizarea meteorologilor

Hotnews Hotnews,
 COD GALBEN si COD PORTOCALIU de viscol, de miercuri, in sud-est-ul tarii. Avertizarea meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) va emite, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata - joi la pranz, si COD GALBEN pentru zona Olteniei, precum si COD PORTOCALIU pentru judetele din sud-est care s-au mai aflat sub aceasta atentionare, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Cod galben si cod portocaliu de viscol, de miercuri, in sud-est-ul tarii. Avertizarea meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) va emite, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata - joi la pranz, si COD GALBEN pentru zona Olteniei, precum si COD PORTOCALIU pentru judetele din sud-est care s-au mai aflat sub aceasta atentionare, scrie Mediafax. In cursul zilei de luni, directorul ANM, Ion Sandu a anuntat la RFI ca de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari de viscol in sudul tarii.

Galatiul intra sub cod portocaliu de viscol. Sambata seara, ANM-ul va actualiza codurile din nou

Daca in toate prognozele date pe tot parcursul zilei de vineri, judetul Galati figura cu cod galben de viscol, iata ca sambata dimineata, ANM a revizuit avertizarile si a transformat codul galben in cod portocaliu.

Prahova, sub cod galben de ninsori si viscol. Racirea vremii va fi accentuata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de ninsori, viscol si ger, valabil pentru 16 judete din tara, inclusiv Prahova. Alte 10 judete, inclusiv Capitala, sunt avertizate cu cod portocaliu.

Capitala si noua judete, sub cod galben de viscol: Alte opt judete raman sub cod portocaliu (FOTO)

Meteorologii au restrans, duminica seara, avertizarea cod portocaliu de viscol pentru opt judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, sub incidenta codului portocaliu se vor afla in co.

Avertizare cod galben de ceata pentru judetul Satu Mare

Meteorlogii au emis, vineri dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru Satu Mare, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 08:25 si 11:00. Astfel, in.

ANM: Vor fi din nou cod galben si cod portocaliu in sud-est, miercuri - viscol foarte puternic

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) va emite, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata-joi la pranz, si cod galben pentru zona Olteniei, precum si cod.

Cod portocaliu de ninsori si viscol in Capitala si in 10 judete, de vineri pana duminica. Cod galben in 16 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o avertizare de cod portocaliu de ninsori si viscol pentru zece judete ale tarii si pentru Capitala, valabil de vineri ora 18:00 pana duminica, ora 18:00. in acelasi interval, alte 16 judete sunt sub avertizare de cod galben.

COD PORTOCALIU si COD GALBEN de ninsori si viscol pana duminica

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri dimineata un cod portocaliu de ninsori si viscol in 11 judete valabil de vineri ora 18:00 pana duminica, ora 18:00.

Cod Galben de viscol in Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o avertizare de cod portocaliu de ninsori si viscol pentru zece judete ale tarii si pentru Capitala, valabil de vineri ora 18:00 pana duminica, ora 18:00. in acelasi interval, alte 16 judete, printre care si Caras-Severinul, sunt sub avertizare de cod galben.

METEO Codul portocaliu de ninsori si viscol, extins la 18 judete din sud si sud-est. Astazi ar putea fi emisCod rosu

Meteorologii au prelungit informarile de Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol. Astfel ca, pana duminica la ora 22. 00, Capitala si 18 judete se afla sub Cod portocaliu, iar sapte judete se afla cub Cod galben.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )