Libnet.ro
UNICEF

12:00

COD GALBEN Vant puternic, ninsori viscolite, in Carpatii Meridionali si de Curbura

România Liberă România Liberă,
COD GALBEN Vant puternic, ninsori viscolite, in Carpatii Meridionali si de Curbura

Azi, pana la ora 23. 00, este cod galben de vant puternic si ninsori viscolite, in Carpatii Meridiona. continuă pe România Liberă

Cod galben de vant puternic si ninsori, in cea mai mare parte a tarii pana joi

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite, valabila in zonele montane, in Moldova si local in Muntenia si Dobrogea. Avertizarea a intrat in vigoare miercuri, la ora 08.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic si ninsori, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite, valabila in zonele montane, in Moldova si local in Muntenia si Dobrogea. Avertizarea a intrat in vigoare miercuri, la ora 8.

Cod galben de vant puternic, ploi si ulterior ninsori, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si precipitatii, in vestul, nord-vestul, centrul tarii si in Moldova, incepand de marti de la ora 13. Ploile vor fi cadea pe arii extinse, iar din cursul noptii se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare, la munte fiind viscol.

Prognoza meteo actualizata. HARTA ANM: Mai multe regiuni din tara, sub cod galben de vant

Un nou cod galben de vant a intrat in vigoare de la ora 13. 00 si vizeza jumatatea de sud a Moldovei, Dobrogea si estul Munteniei, unde rafalele de vant vor avea viteze de 55 - 60 kmh, iar in Carpatii Meridionali si de Curbura, precum si pe litoral peste 70 kmh, spulberand zapada.

Alerta ANM de cod portocaliu de viscol in 18 judete. Cod galben de ninsoare in alte cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod portocaliu de viscol, valabila in zone din 18 judete, respectiv de Cod galben de vant puternic si ninsori, ce vizeaza alte patru judete, valabile incepand de joi, de la ora 8:00.

Informare meteo de vreme rea pana sambata, 8 februarie: Vant puternic si ninsori

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a mai emis joi, 6 februarie, o informare meteorologica de vreme rea, care va fi valabia pana sambata, 8 februarie. Se vor semnala intensificari ale vantului si zapada spulberata.

Coduri portocaliu si galben, emise de ANM: Cantitati mari de precipitatii, viscol si vant puternic

ANM a emis un cod portocaliu de cantitati insemnate de precipitatii, valabil in zonele de munte din nord-vestul tarii marti de la ora 13. 00 pana la ora 23. 00, si doua coduri galbene consecutive de vant puternic si ninsori viscolite, valabile de marti la pranz pana joi dimineata.

Cod portocaliu si cod galben de ninsori viscolite in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis alerte de cod galben si portocaliu in mai multe zone din tara de intensificari ale vantului si cantitati de precipitatii si ninsori viscolite.

Cod portocaliu de viscol si vant puternic, in aceasta dimineata. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o avertizare Cod portocaliu de viscol, valabila in zona de munte a judetelor Caras-Severin si Hunedoara si un Cod galben de vant puternic pentru judetele Suceava si Neamt.

Cod galben de vreme severa. Zeci de judete, afectate de ninsori si viscol. Anuntul ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie aduc avertizari noi! Romanii trec extrem de rapid de la temperaturi de primavara la ploi, ninsori si viscol. Care sunt zonele afectate si care sunt maximele si minimele din cursul zilei de azi, 5 februarie? Avertizari ANM: Cod galben de vreme severa Specialistii au emis o noua avertizare .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )