Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor, despre adoptarea Codului Fiscal: Va trece in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare ramane 1 ianuarie 2016 (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Finantelor, despre adoptarea Codului Fiscal: Va trece in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare ramane 1 ianuarie 2016 (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV, ca noul Cod Fiscal va fi adoptat in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare va ramane. continuă pe B1

Ministrul Finantelor, despre adoptarea Codului Fiscal: Va trece in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare ramane 1 ianuarie 2016

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV, ca noul Cod Fiscal va fi adoptat in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare va ramane.

Rovana Plumb, despre adoptarea Codului Fiscal: Guvernul Ponta alege legitimitatea deciziilor. Noul PNL isi reneaga propriul vot din Parlament

Rovana Plumb a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca noul PNL isi reneaga votul dat in Parlament pe tema noului Cod Fiscal, desi 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea acestuia.

Rovana Plumb, despre adoptarea Codului Fiscal: Guvernul Ponta alege legitimitatea deciziilor. Noul PNL isi reneaga propriul vot din Parlament (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca noul PNL isi reneaga votul dat in Parlament pe tema noului Cod Fiscal, desi 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea acestuia.

Ponta, despre adoptarea Codului de Procedura Fiscala: Avem caruta, nu avem caii. Poate asa se lucreaza nemteste

Premierul Victor Ponta a explicat, marti, de la Palatul Parlamentului, ca se bucura ca a fost adoptata legea amnistiei fiscale, dar nu stie ce sa creada despre adoptarea codului de procedura fiscala. Ma.

Consultanti fiscali, despre ne-promulgarea Codului Fiscal: In discutiile cu reprezentantii Ministerului Finantelor pe tema Codului Fiscal ni s-a comunicat ca subiectul cotelor de impozit nu va intra in discutii, propunerile venind efectiv de la Guvern

Cand discutam despre Codul Fiscal trebuie sa avem in vedere doua lucruri distincte: primul este legat de faptul ca acest Cod aduce clarificari si imbunatatiri fostului Cod Fiscal, clarificari solicitate de reprezentantii mediului de afaceri din Romania, iar acest lucru este, fara indoiala, un lucru bun. Al doilea aspect pe care trebuie sa-l avem in vedere este legat de reducerile de taxe si/sau de cote. Aceste reduceri nu au fost solicitate de mediul de afaceri, insa trebuie spus ca reprezentantii businessurilor il apreciaza ca folositor pe segmentul pe care opereaza. In discutiile cu reprezentantii Ministerului Finantelor pe tema Codului Fiscal ni s-a comunicat ca subiectul cotelor de impozit nu va intra in discutii, propunerile actuale de reducere a cotelor venind efectiv de la Guvern. Acest lucru nu inseamna insa ca mediul de afaceri nu este de acord cu reducerea fiscalitatii, a spus luni pentru HotNews. ro Dan Badin, partener coordonator servicii fiscale si juridice la Deloitte Romania.

Scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis pentru adoptarea Codului Fiscal: 41 de profesori, manageri si economisti cer promulgarea Codului

41 de profesori de economie, antreprenori, manageri si economisti i-au trimis lui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa prin care ii cer adoptarea noului Cod Fiscal, informeaza B1 TV. Acestia sustin ca.

Radu Banciu, despre intoarcerea Codului Fiscal in Parlament: Avand in vedere noile crize care vor veni, cred ca populismul nu mai este de actualitate. Klaus Iohannis s-a indoit de credibilitatea acestui proiect (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia Rovanei Plumb dupa ce presedintele Klaus Iohannis a trimis Codul Fiscal inapoi in Parlament. Avand in vedere noile crize.

Consultanti fiscali, despre ne-promulgarea Codului Fiscal: Nu mediul de afaceri a cerut reducerea TVA/Vom asista la intirzieri si noi dispute politice care nu aduc nimic incurajator

Cand discutam despre Codul Fiscal trebuie sa avem in vedere doua lucruri distincte: primul este legat de faptul ca acest Cod aduce clarificari si imbunatatiri fostului Cod Fiscal, clarificari solicitate de reprezentantii mediului de afaceri din Romania, iar acest lucru este, fara indoiala, un lucru bun. Al doilea aspect pe care trebuie sa-l avem in vedere este legat de reducerile de taxe si/sau de cote. Aceste reduceri nu au fost solicitate de mediul de afaceri, insa trebuie spus ca reprezentantii businessurilor il apreciaza ca folositor pe segmentul pe care opereaza. Sunt asadar doua aspecte distincte, iar discutiile care au stat la baza ne-promulgarii Codului tin de sustenabilitatea acestor reduceri. Toti ne dorim un buget echilibrat si suntem constienti-vazand ce se intampla in Grecia dar si in alte tari- ca o desciplina bugetara stricta ar fi de dorit unor derapaje. Altfel spus, daca aceste masuri de reducere a taxelor ar fi urmate in scurt timp de cresteri ale altor taxe sau de infiintarea unora noi, atunci mai bine ca ele sa nu vina, a spus luni pentru HotNews. ro Dan Badin, partener coordonator servicii fiscale si juridice la Deloitte Romania.

Liderii coalitiei de guvernare decid, astazi, calea de urmat in privinta Codului Fiscal. Care sunt solutiile

Premierul Victor Ponta i-a convocat, luni, la sediul PSD, pe liderii coalitiei de guvernare pentru a decide calea de urmat in privinta Codului Fiscal, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a retrimis, spre reexaminare, in Parlament. Sunt avute in vedere trei variante: trecerea, din nou, prin Parlament a Codului Fisal, angajarea raspunderii de catre Guvern sau adoptarea, pe bucati, a masurilor prevazute in Codul Fiscal, prin ordonanta de urgenta.

Adevarul Live, ora 12.00. Cum se va transa razboiul dintre Palate pe tema Codului Fiscal

Premierul Victor Ponta va anunta astazi care este solutia gasita ieri de coalitia de guvernare, in scandalul pe tema Codului Fiscal, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis proiectul spre reexaminare in Parlament. Analistul politic Adrian Zabava vorbeste, la Adevarul Live de la ora 12. 00, despre scenariile din jurul acestui conflict.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )