Libnet.ro
UNICEF

11:30

Codul galben de ninsori se pastreaza in 12 judete. Autostrada A2 a fost redeschisa. Lista drumurilor inchise

Adevărul Adevărul,
Codul galben de ninsori se pastreaza in 12 judete. Autostrada A2 a fost redeschisa. Lista drumurilor inchise

12 judete se vor afla in continuare, luni, pana la ora 18. 00, sub Cod galben, iar ninsorile vor continua. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a auntat drumurile nationale care au fost inchise din cauza viscolului puternic si a vizibilitatii reduse. in aceasta dimineata a fost deschisa circulatia rutiera pe Autostrada A2, Bucuresti Lehliu, pentru toate categoriile de vehicule. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de ninsori si viscol: starea drumurilor. Autostrada Soarelui, inchisa

Bucurestiul si 11 judete din sud-estul tarii se afla sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pana duminica la ora 20. 00, iar pentru alte 12 judete Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis Cod galben. Din cauza zapezii troienite, Autostrada Soarelui si mai multe drumuri nationale au fost inchise.

Cod portocaliu de ninsori si viscol. A2 si mai multe drumuri nationale, inchise. Lista trenurilor anulate

Bucurestiul si 11 judete din sud-estul tarii se afla sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pana duminica la ora 20. 00, iar pentru alte 12 judete Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis Cod galben. Din cauza zapezii troienite, Autostrada Soarelui si mai multe drumuri nationale au fost inchise, iar cateva trenuri anulate. De asemenea, elevii din Capitala nu merg luni la scoala.

Cod Galben de ninsori si viscol in judetul Gorj. Autoritatile sunt in alerta

Judetul Gorj se afla sub atentionare meteorologica COD GALBEN de astazi, 16 ianuarie, ora 20:00, si pana maine, 17 ianuarie 2016, ora 20:00. Fenomenele vizate sunt intensificari ale vantului, ninsori moderate cantitativ, viscol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )