Libnet.ro
UNICEF

06:15

Teodorovici: Nu ne-am inteles cu Comisia Europeana pe Codul Fiscal. FMI nu mai vine in iulie. Bugetul pe 2016 ar putea fi fundamentat pe un deficit de 2,5%

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: Nu ne-am inteles cu Comisia Europeana pe Codul Fiscal. FMI nu mai vine in iulie. Bugetul pe 2016 ar putea fi fundamentat pe un deficit de 2,5%

Comisia Europeana CE) nu a ajuns la un acord cu autoritatile romane in privinta Codului Fiscal, dar va decide in cadrul intalnirii ministrilor de Finante Ecofin) din 14 iulie care este stadiul acordului cu Romania, iar Fondul Monetar International FMI) nu va mai efectua vizita de evaluare luna viitoare pentru ca va avea deja concluziile misiunii, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici, dupa discutiile cu reprezentantii Comisiei Europene: Pe un un singur punct nu ne-am inteles: Codul Fiscal. Misiunea FMI nu mai vine in iulie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat joi ca autoritatile romane si Comisia Europeana nu au ajuns la un acord in privinta Codului Fiscal, insa Executivul european va decide la intalnirea.

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in privinta Codului Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in ceea ce priveste Codul Fiscal, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Principala ingrijorare a oficialilor europeni este legata de.

Teodorovici nu a ajuns la un consens cu Comisia Europeana in privinta Codului Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu autoritatile romane in privinta Codului Fiscal, a anuntat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Guvernul sfideaza Comisia Europeana. Teodorovici: Putem pierde facilitatea Top-Up a Uniunii Europene, dar sunt bani de la buget pentru investitii

Romania poate pierde facilitatea Top-Up de care beneficiaza din partea Uniunii Europene UE) pentru finantarea proiectelor cu fonduri structurale daca va expira acordul financiar cu Comisia Europeana, avand in vedere ca deficitul bugetar va urca spre 2,8-2,9% din PIB in 2016 in urma adoptarii Codului Fiscal, insa are resurse bugetare pentru finantarea investitiilor, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Camera a aprobat pe articole Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala

ACTUALIZARE 13:02 Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala au fost adoptate pe articole, miercuri, ministrul Finantelor Eugen Teodorovici aratand ca impactul bugetar al masurilor este de 12 miliarde lei si principala masura este reducerea TVA la 19%, de la 1 ianuarie 2016. Deputatii urmeaza sa dea votul final asupra acestor coduri la ora 16. * Ponta: Regret ca nu pot fi prezent la votul din Parlament asupra noului Cod Fiscal * Teodorovici a recunoscut ca scaderea TVA va duce la depasirea deficitului de 1,1% de anul viitor.

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, adoptate pe articole

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala au fost adoptate pe articole. Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a preciyat ca impactul bugetar al masurilor este de 12 miliarde lei si principala masura este.

Vasile Blaga spune ca PNL va vota Codul Fiscal daca TVA se reduce la 19%

Gheorghe Ialomitianu, deputat PNL si fost ministru al Finantelor in guvernul premierului Emil Boc, a declarat, luni, ca liberalii vor sustine in Comisia Buget-Finante si miercuri in plenul Parlamentului amendamentele la Codul Fiscal, inclusiv reducerea TVA de la 24% la 19%, asa cum a anuntat premierul Victor Ponta, daca masura se dovedeste sustenabila.

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, adoptate de Camera Deputatilor. TVA, redusa la 19% de la 1 ianuarie 2016

UPDATE - Camera Deputatilor a aprobat miercuri Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, cu 306 de voturi pentru, doua voturi impotriva si o.

Codul Fiscal a fost adoptat de deputati. TVA de 19%, de la 1 ianuarie 2016. Care este impactul bugetar

Deputatii vor dezbate si vor vota, miercuri, noile modificari la Codul Fiscal. Cea mai importanta masura este reducerea TVA la 19%. Camera Deputatilor este for decizional la aceste modificari, ele fiind deja aprobate de Senat.

Modificarile aduse la Codul Fiscal nu vizeaza cota unica si nici CAS. Eliminarea taxei pe stalp si a supraaccizei la carburanti este prevazuta

Codul Fiscal recent aprobat de Parlament prevede reducerea taxei pe valoare adaugata de la 24 la 19% de 1 ianuarie 2016, eliminarea taxei de stalp si eliminarea supraaccizei la carburanti, dar nu si diminuarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )