Libnet.ro
UNICEF

14:15

Comisia Europeana a demarat o investigatie privind restrictiile la exporturile de gaze naturale din Romania

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana a demarat o investigatie privind restrictiile la exporturile de gaze naturale din Romania

Comisia Europeana CE) a deschis o procedura oficiala de investigare pentru a evalua daca operatorul roman al sistemului de transport de gaze naturale, Transgaz, a impiedicat exportul de gaze naturale din Romania catre alte state membre ale UE, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar, noteazaAgerpres. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana a demarat o investigatie privind restrictiile la exporturile de gaze naturale din Romania

Comisia Europeana CE) a deschis ieri o procedura oficiala de investigare pentru a evalua daca operatorul roman al sistemului de transport de gaze naturale, Transgaz, a impiedicat exportul de gaze naturale din tara noastra catre alte state membre ale UE, informeaza un comunicat al Executivului comunitar. Comisia va investiga daca Transgaz a abuzat de pozitia sa dominanta pe piata, incalcand normele Uniunii Europene UE).

Comisia Europeana ancheteaza restrictiile la exporturile de gaze naturale din Romania

Comisia Europeana CE) a deschis o investigatie, pentru a verifica daca operatorul roman al sistemului de transport de gaze naturale, Transgaz, a impiedicat exportul de gaze naturale din Romania catre alte state membre ale Uniunii Europene.

Transgaz, investigata de Comisia Europeana. Operatorul este banuit ca a impiedicat exporturile de gaze naturale din Romania

Investigatia antitrust a Comisiei se va concentra asupra indiciilor potrivit carora Transgaz a elaborat o strategie de restrictionare a exporturilor de gaze naturale din Romania catre alte state membre ale UE. Deschiderea procedurii oficiale de investigare are loc in urma controalelor efectuate, in iunie 2016, in Romania.

Reactia Transgaz cu privire la procesul de investigare initiat de Comisia Europeana: Nu afecteaza capacitatea societatii de a efectua la timp si in conditii de siguranta a tuturor operatiunilor

Procesul de investigare initiat de Comisia Europeana la Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale, referitor la impiedicarea exportului de gaze naturale din Romania catre alte state membre ale UE nu afecteaza capacitatea societatii de a efectua la timp si in conditii de siguranta a tuturor operatiunilor din domeniul sau de competenta, informeaza, vineri, Transgaz.

Transgaz este INVESTIGAT oficial de Comisia Europeana: Este vizat monopolul ABUZIV

Comisia Europeana CE) a deschis o procedura oficiala de investigare pentru a evalua daca operatorul roman al sistemului de transport de gaze naturale, Transgaz, a impiedicat exportul de gaze naturale.

Transgaz INVESTIGAT oficial de Comisia Europeana: Este vizat monopolul ABUZIV

Comisia Europeana CE) a deschis o procedura oficiala de investigare pentru a evalua daca operatorul roman al sistemului de transport de gaze naturale, Transgaz, a impiedicat exportul de gaze naturale.

Romania, investigata de Comisia Europeana

Comisia Europeana CE) a deschis o procedura oficiala de investigare pentru a evalua daca operatorul roman al sistemului de transport de gaze naturale, Transgaz, a impiedicat exportul de gaze naturale din.

Transgaz: Compania va furniza toate datele cerute de Comisia Europeana. Investigatia nu afecteaza operatiunile sale

Compania de stat Transgaz a reactionat vineri la anuntul Comisiei Europene, care a deschis o procedura oficiala de investigare a societatii pentru suspiciuni de impiedicare a exportului de gaze catre alte state membre ale Uniunii Europene prin Ungaria, precizand, intr-un comunicat, ca va lua toate masurile necesare pentru clarificarea situatiei si ca va furniza toate informatiile si documentele de care Comisia Europeana va avea nevoie in cadrul investigatiei.

Comisia Europeana evoca posibilitatea crearii unui buget al zonei euro

Comisia Europeana a transmis o serie de propuneri privind aprofundarea uniunii economice si monetare, recomandand organizarea unor dezbateri politice pentru adoptarea unor masuri de armonizare fiscala, crearea unei trezorerii.

Proiectele rutiere din Romania sunt urmarite de la Bruxelles. Comisia Europeana insista ca statul roman sa realizeze autostrada Pitesti - Sibiu

Comisia Europeana sustine ca prioritatea Romaniei este sa realizeze autostrada Pitesti-Sibiu, care este, in prezent, un segment lipsa al Coridorului pan-european Rin-Dunare, parte a retelei trans-europene de transport TEN-T), scrie Hotnews.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )