Libnet.ro
UNICEF

09:30

Comisiile de Buget-Finante au adoptat proiectul Legii bugetului de stat pe 2014

Adevărul Adevărul,
Comisiile de Buget-Finante au adoptat proiectul Legii bugetului de stat pe 2014

Comisiile de Buget-Finante au adoptat, vineri seara, cu 23 de voturi pentru, doua voturi impotriva si doua abtineri, proiectul Legii bugetului de stat pe 2014, cu amendamente, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Comisiile de Buget-Finante au adoptat proiectul Legii bugetului de stat pe 2014

Comisiile de Buget-Finante au adoptat, vineri seara, cu 23 de voturi pentru, doua voturi impotriva si doua abtineri, proiectul Legii bugetului de stat pe 2014, cu amendamente care vizeaza redistribuiri de.

Comisiile de buget-finante au adoptat proiectul Legii bugetului de stat pe 2014

Comisiile parlamentare de buget-finante au adoptat vineri seara proiectul de lege al bugetului de stat pentru anul 2014, cu amendamente care vizeaza redistribuiri de sume, dar si majorari de bugete, sumele suplimentare fiind luate din bugetul de actiuni generale, gestionat de Ministerul Finantelor Publice MFP), informeaza Agerpres.

Comisiile de buget au ADOPTAT textul legii bugetului de stat.

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, miercuri noaptea, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, transmite Mediafax. Senatorii si deputatii vor continua dezbaterile si votul pe anexele la proiectul de lege. Membrii celor doua Comisii au adoptat textul proiectul de buget in cea mai mare parte in forma promovata de Guvern. La dezbatere a luat parte si ministrul Bugetului, Liviu Voinea. Citeste si: Melescanu: Reducerea bugetului afecteaza SIE pe urmatorii 10 .

Comisiile de buget au adoptat textul legii bugetului de stat. Urmeaza dezbaterile si vot pe anexe

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, miercuri noaptea, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, respectiv cele 54 de articole, urmand ca senatorii si deputatii sa continue dezbaterile si votul pe anexele la proiectul de lege, scrie Mediafax.

Comisiile de buget au adoptat textul legii bugetului de stat, urmeaza dezbaterile si vot pe anexe

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, miercuri noaptea, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, respectiv cele 54 de articole. Senatorii si deputatii urmeaza sa continue dezbaterile si.

Comisiile de buget-finante au adoptat bugetul de stat pentru anul 2014

Comisiile parlamentare de buget-finante au adoptat vineri proiectul de lege al bugetului de stat pentru anul 2014, cu amendamente care vizeaza redistribuiri de sume, dar si majorari de bugete, sumele suplimentare fiind luate din bugetul de actiuni generale, gestionat de Ministerul Finantelor Publice MFP), informeaza Agerpres.

A fost adoptat textul legii bugetului de stat

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, ieri noapte, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, respectiv cele 54 de articole, transmit sursele de presa.

Bugetul asigurarilor sociale pe anul 2014 a fost adoptat in comisiile de buget-finante

Bugetul asigurarilor sociale pe anul 2014 a fost adoptat, vineri seara, in comisiile parlamentare de buget-finante, cu 26 de voturi pentru si doua impotriva, fiind introduse o serie de amendamente fara impact bugetar, dar care clarifica prevederile in vigoare pentru 2014 in cazul pensiilor, informeaza Mediafax.

Comisiile de buget au adoptat bugetul Camerei Deputatilor, mai mare decat cel prevazut initial

Comisiile de buget - finante au adoptat, joi, bugetul Camerei Deputatilor, in suma de 235. 000 lei, informeaza Mediafax. Initia, in proiectul de buget pe 2014, Camera Deputatilor avea alocata suma de 222 de mi.

Cei care obtin nota 7 in 2013 si 2014 se pot titulariza, potrivit unui amendament adoptat la Legea Bugetului

Un amendament care va fi cuprins in noua Lege a bugetului a fost adoptat miercuri seara in unanimitate de catre comisiile de Buget-Finante, acesta referindu-se la posibilitatea profesorilor de a deveni titulari daca au obtinut cel putin nota 7 la concursul de titularizare in anii 2013 si 2014, anunta Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )