Libnet.ro
UNICEF

19:30

Comitetul de coordonare a vaccinarii: Persoanele care au reactie anafilactica dupa prima doza de vaccin tip ARNm nu vor mai primi a doua doza

Adevărul Adevărul,
Comitetul de coordonare a vaccinarii: Persoanele care au reactie anafilactica dupa prima doza de vaccin tip ARNm nu vor mai primi a doua doza

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat ca persoanele care se infecteaza cu SARS-CoV-2 dupa administrarea primei doze de vaccin vor face rapelul dupa vindecare, fara a relua prima doza. continuă pe Adevărul

CNCAV: Daca o persoana prezinta reactie anafilactica dupa administrarea primei doze de vaccin tip ARNm nu va mai primi a doua doza

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) face o serie de precizari cu privire la administrarea vaccinului pe baza tehnologiei ARN mesager in situatii.

Persoanele care sosesc din tari cu risc epidemiologic ridicat, obligate sa prezinte un test negativ COVID

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, joi, printr-o hotarare, obligatia ca, la intrarea in Romania, persoanele care sosesc din tarile zonele teritoriile cu risc epidemiologic ridicat sa prezinte certificatul unui test negativ RT-PCR pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de data intrarii in tara.

Monica Pop, reactie furibunda dupa ce Clotilde Armand a taiat finantarea pentru patru spitale din Bucuresti: Este o gafa extraordinara care urateste un primar

Vestea ca primarul sectorului 1 va taia finantarile a patru spitale extrem de importante din Bucuresti a socat o tara intreaga. Medicii sunt, de asemenea, revoltati si ii declara razboi tacit. Prin decizia sa, Clotilde Armand priveaza pacientii romanii de la Sanatate, in plina pandemie de Covid-19. Medicul oftalmolog, Monica Pop, direct afectata, i-a transmis .

iPS Teodosie, reactie halucinanta dupa moartea bebelusului din Suceava. Ce a putut sa spuna

Cazul dramatic de la Suceava inca are ecouri atat in spatiul public, cat si printre personalitatile din viata publica. Reactii halucinante a avut, pe marginea dramei, a avut si deja cunoscutul iPS Teodosie de la Constanta. Acesta a declarat ca regulile bisericesti trebuiesc respectate ca atare si a comparat tragedia bebelusului cu momentul impartasaniei. Mai .

MAE: Din 10 februarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte, din 10 februarie, ora 00. 00, rezultatul negativ al unui test de tip PCR sau antigen pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii.

Ce salarii sunt in Politie. Suma totala la care poti ajunge dupa ce iti sunt adaugate si sporurile

Tema salariilor din sistemul bugetar romanesc este un interminabil sir de discutii. Multi contesta salariile mari ale unor segmente din acest sistem. Ceilalti, din interiorul sistemului bugetar, se plang ca sunt mici. Odata cu intrarea in anul 2021, Guvernul Citu anunta inghetarea salariilor. Acest demers a generat un sir de nemultumiri si in randul angajatilor .

inca o reactie severa dupa administrarea vaccinului anti-COVID-19: O persoana a facut soc anafilactic

O persoana din Timis, careia i-a fost administrat vaccinul anti-coronavirus, a avut o reactie de tip soc anafilactic, tratata de la primele semne si care s-a remis imediat. Mai exact, reprezentantii.

A doua reactie severa dupa administrarea vaccinului anti-COVID-19: Un medic rezident din Cluj a suferit o semipareza

Un al doilea medic din Romania a suferit o reactia adversa severa dupa de a primit vaccinul anti-coronaviruis. Este vorba despre un rezident din Cluj care a sustine ca a suferito semipareza dupa ce a.

Carantina institutionalizata pentru toate persoanele care sosesc pe teritoriul Scotiei

Toti calatorii care ajung in Scotia vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata, timp de 14 zile, dupa cum a anuntat chiar premierul scoatian Nicola Sturgeon, mentionand faptul ca actualele m.

Persoanele care trebuie sa fie vaccinate cu prima doza in perioada 4-16 februarie vor primi serul Moderna: Administrarea acestui tip de vaccin a inceput, joi, in Romania

Vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna a inceput sa fie administrat pe teritoriul Romaniei, iar persoanele programate pentru le fi administrata prima doza de ser in perioada 4-16 februarie vor primi vaccin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )