Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania Hexi Pharma, urmarita penal in dosarul dezinfectantilor diluati: Procesul de insolventa trebuie suspendat (VIDEO)

B1 B1,
Compania Hexi Pharma, urmarita penal in dosarul dezinfectantilor diluati: Procesul de insolventa trebuie suspendat (VIDEO)

Compania Hexi Pharma a fos pusa sub invinuire in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, potrivit unor surse, citate de B1 TV. Astfel, procesul de insolventa cerut de Hexi Pharma trebuie. continuă pe B1

Compania Hexi Pharma, urmarita penal in dosarul dezinfectantilor diluati. Surse: Procesul de insolventa trebuie suspendat (VIDEO)

Compania Hexi Pharma a fos pusa sub invinuire in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, potrivit unor surse, citate de B1 TV. Astfel, procesul de insolventa cerut de Hexi Pharma trebuie.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in scandalul dezinfectantilor diluati din spitale,.

Compania Hexi Pharma, in insolventa: Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti, dupa izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati

La tribunalul Bucuresti a fost depusa o cerere de intrare in insolventa a companiei Hexi Pharma, cerere depusa chiar de compania in cauza, arata B1 TV. Falimentul se cere pe baza articolului 66 din.

Primele imagini cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale (VIDEO)

UPDATE 19:00: Nu am voie sa fac declaratii, sunt singurele cuvinte pe care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, le-a spus la iesirea din cladirea Parchetului General, dupa ce a fost audiat in.

Noi audieri in dosarul Hexi Pharma, la IGPR

15 persoane din compania Hexi Pharma, anchetata in dosarul dezinfectantilor, sunt audiate, joi dupa-amiaza, la Inspectoratul General de Politie. Citeste si: .

Hexi Pharma si-a cerut falimentul

ACTUALIZARE 14:04 Directorul general Hexi Pharma, la Parchet Directorul general al firmei Hexi Pharma a fost chemat pentru explicatii, la Parchet, in dosarul dezinfectantilor diluati, informeaza Digi 24. --------- Hexi Pharma cere sa intre in insolventa, cererea a fost depusa ieri la Tribunalul Bucuresti.

Hexi Pharma si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti

Compania farmaceutica Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor diluati folositi in spitale din Romania, si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti. Miercuri sunt asteptate primele rezultatepe testele de concentratie la produselor de la Hexi Pharma, teste facute la Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Chimie si Petrochimie ICECHIM).

Flori Dinu, directorul general al companiei Hexi Pharma, audiata la Parchetul General

Flori Dinu, directorul general al firmei Hexi Pharma, a mers miercuri la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. De asemenea, marti a fost audiat si patronul.

Directorul general al Hexi Pharma, audiat la Parchetul General

Flori Dinu, director general in cadrul firmei Hexi Pharma, s-a prezentat miercuri la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale.

Hexi Pharma are datorii de 23,4 milioane de lei

ACTUALIZARE 10:37 Hexi Pharma are facturi neachitate catre un offshore din Cipru, datoriile cumulate ajungand la 20 de milioane de euro Firma implicata in scandalul dezinfectantilor are si facturi neachitate in valoare de milioane de euri catre Hatom Limited Limassol, un offshore din Cipru. Jurnalistii de la Rise Project sustin ca acest offshore este controlat tot de Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. *ACTUALIZARE 10:05 Europarlamentarii Daciana Sarbu si Victor Negrescu cer Comisiei Europene masuri ferme in contextul crizei dezinfectantilor Hexi Pharma ---------- Producatorul de biocide Hexi Pharma, implicat in scandalul dezinfectantilor diluati, are datorii de 23,5 milioane de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )