Libnet.ro
UNICEF

13:30

Hexi Pharma are datorii de 23,4 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hexi Pharma are datorii de 23,4 milioane de lei

ACTUALIZARE 10:37 Hexi Pharma are facturi neachitate catre un offshore din Cipru, datoriile cumulate ajungand la 20 de milioane de euro Firma implicata in scandalul dezinfectantilor are si facturi neachitate in valoare de milioane de euri catre Hatom Limited Limassol, un offshore din Cipru. Jurnalistii de la Rise Project sustin ca acest offshore este controlat tot de Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. *ACTUALIZARE 10:05 Europarlamentarii Daciana Sarbu si Victor Negrescu cer Comisiei Europene masuri ferme in contextul crizei dezinfectantilor Hexi Pharma ---------- Producatorul de biocide Hexi Pharma, implicat in scandalul dezinfectantilor diluati, are datorii de 23,5 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Hexi Pharma are datorii de 20 de milioane de euro

Producatorul de biocide Hexi Pharma, implicat in scandalul dezinfectantilor diluati, are datorii de 23,4 milioane de lei. Informatia apare in cererea de insolventa depusa saptamana aceasta la.

Surse: Hexi Pharma a fost pusa sub acuzare. Compania si-a cerut insolventa din cauza unei datorii de 23,5 milioane lei

Compania farmaceutica Hexi Pharma a fost pusa sub invinuire de procurorii de la Parchetul General, au declarat, vineri, surse judiciare pentru Adevarul. Compania si-a cerut insolventa din cauza unei datorii de 23,5 milioane lei, judecatorii Tribunalul Bucuresti urmand sa discute cererea pe 17 mai.

Hexi Pharma, pusa oficial sub invinuire penala

ACTUALIZARE 17:45 Ciolos: Daca mai sunt unii care folosesc dezinfectantii Hexi Pharma, o fac pe raspunderea lor Premierul Dacian Ciolos a afirmat astazi ca, daca mai sunt unele spitale care folosesc dezinfectantii Hexi Pharma, o fac pe raspunderea lor. *ACTUALIZARE 16:09 Ciolos: Am primit mai multe informatii in aceste zile de la SRI, inclusiv privind infectii nosocomiale *ACTUALIZARE 15:59 Executivul a trimis la Parchet raportul Hexi Pharama *ACTUALIZARE 14:07 Controale la Ministerul Sanatatii si la alte patru spitale *ACTUALIZARE 10:37 Hexi Pharma are facturi neachitate catre un offshore din Cipru, datoriile cumulate ajungand la 20 de milioane de euro *ACTUALIZARE 10:05 Europarlamentarii Daciana Sarbu si Victor Negrescu cer Comisiei Europene masuri ferme in contextul crizei dezinfectantilor Hexi Pharma *Hexi Pharma are datorii de 23,4 milioane de lei.

O parte din datoriile Hexi Pharma, catre un offshore din Cipru

Producatorul de biocide Hexi Pharma, implicat in scandalul dezinfectantilor diluati, are datorii de aproximativ 20 milioane de euro, din care o parte sunt catre un offshore din Cipru, controlat tot de patronul Hexi, Dan Condrea, conform jurnalistilor de la Rise Project.

Hexi Pharma si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti

Compania farmaceutica Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor diluati folositi in spitale din Romania, si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti. Miercuri sunt asteptate primele rezultatepe testele de concentratie la produselor de la Hexi Pharma, teste facute la Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Chimie si Petrochimie ICECHIM).

Traian Basescu: O firma franceza a facut in 2012 analiza substantelor Hexi Pharma; cum de SRI nu a aflat? (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a dezvaluit, pe pagina personala de Facebook, mai multe detalii legate de scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma si presupuse informari facute de.

Semnale de alarma dupa scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. O judecatoare someaza Parchetele: Este o chestiune de viata si de moarte!

Judecatoarea Florica Roman, de la Curtea de Apel Oradea, a tras un semnal de alarma cu privire la scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma, arata flux24. ro. Ma intreb, in calitate.

Laboratorul UNILAB, controlat de patronul Hexi Pharma, primea 128.000 de lei direct de la stat. Catalin Tolontan: Premierul a reusit sa faca ceea ce nu a reusit ministrul Sanatatii

Dacian Ciolos asteapta, astazi, primele rezultate ale testelor efectuate pentru stabilirea concentratiei pe care o au dezinfectantii companiei Hexi Pharma. Analizele sunt facute de ICECHIM, un institut care a.

Testele produselor Hexi Pharma, diferente foarte mari intre datele scrise pe etichete si cele din analize. Compania, amendata cu 40.000 de lei (FOTO, VIDEO)

Primele rezultate oficiale din testele substantelor dezinfectante ale companiei Hexi Pharma au fost facute publice de Guvern. intr-o conferinta de presa de la Palatul Victoria, Guvernul a aratat cat de.

Stelian Tanase: Ma intreb daca de Hexi Pharma nu sunt legate interese economice ale SRI. Serviciul are dreptul prin lege sa aiba propriile lui afaceri pentru a se finanta

Scandalul creat in jurul dezinfectantilor Hexi Pharma care au ajuns in spitalele din Romania ia amploare. Serviciul Roman de Informatii a fost acuzat ca nu a informat despre acest caz, dar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )