Libnet.ro
UNICEF

10:30

Compania de IT Zitec estimeaza afaceri de 5 milioane euro in 2015

Hotnews Hotnews,
 Compania de IT Zitec estimeaza afaceri de 5 milioane euro in 2015

Producatorul local de aplicatii online Zitec a inregistrat in primul semestru din acest an o crestere cu 50% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada din 2014, iar pentru intreg anul 2015, compania tinteste un business de 5 milioane de euro. Compania a investit in mai multe startup-uri, iar unul dintre ele a obtinut si o prima runda de finantare. continuă pe Hotnews

Actionarul majoritar al Astra Asigurari anunta ca vrea sa finanteze compania cu aproape 100 de milioane de euro. isi va permite ASF sa ignore aceasta propunere si sa bage firma in faliment?

La capatul a cateva saptamani de zvonuri si speculatii privind viitorul companiei Astra Asigurari, alimentate inclusiv de afirmatiile presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, care a invocat de mai multe ori posibilitatea ca firma sa intre in faliment, actionarul majoritar al asiguratorului, omul de afaceri Dan Adamescu, a anuntat ca va finanta redresarea companiei.

Profitul Vienna Insurance Group pe piata din Romania a crescut la 3,5 milioane de euro in prima jumatate a anului 2015

Grupul Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat in primele sase luni din acest an, pe piata din Romania, unde detine Omniasig, Asirom si BCR Asigurari de Viata, venituri din prime brute subscrise de 194,2 milioane euro, in crestere cu 17,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, profitul inainte de impozitare) a crescut la 3,5 milioane euro de la 1 milion euro, in prima jumatate a anului 2014.

Premiu de peste 3 milioane euro la Loto 6/49

La extragerea loto de duminica se inregistreaza un report de 3,38 de milione de euro la categoria I a jocului Loto 6/49.

Florin Calinescu, profit de sapte milioane de euro de la o singura firma pe care o detine

Una dintre firmele la care Florin Calinescu 59 de ani) este asociat majoritar a avut in 2014 un profit de sapte miliarde de euro, chiar daca banii nu vin din activitatea principala a firmei. Calinescu mai este asociat la alte cinci firme.

Fermierii au cerut 87 de milioane de euro din fonduri europene alocate pe noul Program National de Dezvoltare Rurala 2014-2020

Numarul proiectelor depuse la nivel national pe o parte din masurile deschise din noul Program National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2014-2020 a ajuns la 1. 215, iar valoarea acestora totalizeaza aproape 87 de milioane de euro, potrivit datelor furnizate de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) pentru Agerpres.

UE ofera 64,8 milioane de euro pentru Apa-Canal Chisinau

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si Banca Europeana pentru Investitii ofera 64,8 de milioane de euro pentru dezvoltarea S. A Apa-Canal Chisinau. in cadrul primelor trei licitatii pentru absorbtia fondurilor au fost depuse 20 de oferte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )