Libnet.ro
UNICEF

12:00

Companiile au inchiriat anul trecut mai multe birouri si spatii logistice decat au fost finalizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Companiile au inchiriat anul trecut mai multe birouri si spatii logistice decat au fost finalizate

Livrarile de spatii industriale noi au totalizat anul trecut circa 160. 000 metri patrati, cu 67,5% peste nivelul din 2014, iar pentru acest an dezvoltatorii au programate spre finalizare proiecte cumuland 240. 000 metri patrati, majoritatea build to suit la cererea chiriasilor), cu peste 40% mai mult decat in 2015, potrivit unei analize JLL. continuă pe Ziarul Bursa

JLL: Livrarile de birouri, de sase ori mai ridicate fata de anul trecut. Un nou record se prefigureaza pe piata de office

Livrarile de spatii noi de birouri au totalizat anul trecut 62. 425 metri patrati, la jumatatea nivelului inregistrat in 2014, iar estimarile pentru acest an vizeaza finalizarea a peste 360. 000 metri patrati, a doua cea mai mare valoare inregistrata.

Peste jumatate din apelurile romanilor la 112, anul trecut, au fost false

Peste 15,5 milioane de apeluri au fost primite anul trecut la numarul unic de urgenta 112, insa 61,91% din acestea au fost false, cele mai multe fiind din Covasna, Calarasi si Mures.

iPS Pimen isi reface resedinta arhiepiscopala, mistuita de flacari anul trecut, intr-un ritm alert

In doar trei luni de zile de la inceperea reconstructiei sediului Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, cladirea incepe deja sa prinda contur. in acest ritm alert este posibil ca imobilul sa fie terminat mult mai repede. Anul trecut, cladirea in care isi desfasura activitatea Arhiepiscopia a ars in intregime, dupa ce a fost cuprins de un incendiu.

Profitul Electrica a crescut anul trecut cu 5%

Grupul Electrica a inregistrat anul trecut un profit net de 283,9 milioane lei, mai mare cu 5% fata de cel anuntat in 2014, potrivit unui raport remis BVB.

UPC Romania anunta venituri in urcare cu 9,2% anul trecut si investitii de 50 milioane euro in 2016

Veniturile operatorului de telecomunicatii prin cablu UPC Romania au crescut anul trecut cu 9,2%, la 633 milioane de lei, in timp ce baza de clienti a consemnat, de asemenea, o evolutie pozitiva, de 4,8%, la 1,24 milioane la finele anului trecut, raportat la perioada similara din 2014, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

SIF Muntenia a inregistrat, anul trecut, un profit net de peste 63,8 milioane lei

SIF Muntenia a inregistrat, anul trecut, un profit net de peste 63,8 milioane lei, in crestere cu 32,7% fata de anul precedent, potrivit rezultatelor financiare preliminate, publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Mecanica Fina a inregistrat un profit net de 466.269 lei anul trecut

Mecanica Fina a inregistrat un profit net de 466. 269 lei anul trecut, in scadere cu 38,97% fata de anul precedent, potrivit datelor financiare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Aerostar a inregistrat anul trecut un profit net de peste 52,2 milioane lei

Aerostar a inregistrat anul trecut un profit net de peste 52,2 milioane lei, in crestere cu 164% fata de anul precedent, se arata in rezultatele financiare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

KMG International, proprietarul Petromidia, a avut anul trecut un profit net de 4,6 milioane de dolari

KMG International, fostul Rompetrol Grup, a raportat un profit net record de 4,6 milioane de dolari pentru anul trecut, in pofida impactului scaderii puternice a cotatiei petrolului asupra stocurilor de titei, in lipsa caruia rezultatul net s-ar fi situat la 120 de milioane de dolari, a anuntat grupul.

KMG International a inregistrat anul trecut un profit net de 4,6 milioane de dolari

KMG International, fostul Rompetrol Group, a inregistrat anul trecut un rezultat operational EBITDA de 162 de milioane de dolari si un profit net de 4,6 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al companiei, remis, miercuri, Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )