Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comuna fara primar. Edilul a fost condamnat pentru inselaciune si falsuri

Adevărul Adevărul,
Comuna fara primar. Edilul a fost condamnat pentru inselaciune si falsuri

O comuna din Bihor a ramas fara primar, dupa ce edilul a fost condamnat. Este vorba despre comuna Boianu Mare unde atat edilul comuniei cat si contabilul au fost condamnati, astfel ca posturile lor au devenit vacante. Primarul Sorin Vasile Groza si contabila Elena Negrean au primit cate un an de inchisoare cu suspendare, pe un termen de supraveghere de 2,6 ani, perioada in care vor avea de executat 70 de zile de munca in folosul comunitatii. continuă pe Adevărul

VIDEO Un paramedic a fost condamnat dupa ce a privit impasibil cum un barbat suferea un infarct in fata sa

Un paramedic din Marea Britanie a fost condamnat pentru ca nu si-a facut datoria dupa ce un barbat s-a prabusit in fata spitalului in urma unui infarct, scrie BBC. Carl Cope, in varsta de 47 de ani, a murit dupa ce a acuzat dureri in piept in curtea spitalului Walsall's Manor, in iunie 2012.

VIDEO Un paramedic din Marea Britanie a fost condamnat dupa ce a privit impasibil cum un barbat suferea un infarct in fata sa

Un paramedic din Marea Britanie a fost condamnat pentru ca nu si-a facut datoria dupa ce un barbat s-a prabusit in fata spitalului in urma unui infarct, scrie BBC. Carl Cope, in varsta de 47 de ani, a murit dupa ce a acuzat dureri in piept in curtea spitalului Walsall's Manor, in iunie 2012.

Afaceristul rom Ciupilan a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare

Cunoscutul afacerist de etnie roma Ion Radulescu, zis Ciupilan, a fost condamnat, astazi, de Tribunalul Gorj la o pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala.

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, cu executare

Primarul Constantin Boscodeala a fost condamnat de un complet de la Judecatoria Brasov la o pedeapsa de 5 ani de inchisoare cu executare, pentru doua infractiuni de abuz in serviciu. in schimb, instanta l-a achitat pentru cea de-a treia infractiune pentru care a fost trimis in judecata de DNA.

Fiul lui Nutu Camataru s-a predat, dupa ce a fost condamnat definitiv pentru tentativa de omor

Fiul lui Nutu Camataru, Ion Nutu Balint, s-a predat la Politia Capitalei, dupa ce a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la sapte ani si patru luni de inchisoare, pentru o.

Liderul gruparii Sharia4Belgium a fost condamnat la 12 ani de inchisoare in Belgia

Tribunalul corectional din Anvers a decis miercuri ca gruparea Sharia4Belgium este o organizatie terorista, in timp ce purtatorul de cuvant al acesteia, Fouad Belkacem, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare,.

Presedintele CJ Ialomita a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un consilier din Ministerul Sanatatii si la conducerea ADR Sud Muntenia, potrivit unui comunicat emis de DNA.

UPDATE. Elena Udrea a fost RETINUTA pentru 24 ore

Deputata Elena Udrea a fost retinuta, pentru 24 ore. Ordonanta de retinere a fost emisa la 21:40.

Mihai Toader, fost director al Postei Romane, a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu

Fostul director al Postei Romane Mihai Toader a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce acesta a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret.

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri seara, arestarea preventiva pentru 30 de zile a deputatului Elena Udrea in dosarul Microsoft.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )