Libnet.ro
UNICEF

21:00

Concertele lunii in Bucuresti: B'estfest, Rock the City, Sting si Iron Maiden

Hotnews Hotnews,
 Concertele lunii in Bucuresti: B

Festivalurile de muzica B'estfest, care ii aduce pe Tiamat, Texas, Nas si Nneka, si Rock the City, unde revine trupa Rammstein se numara printre evenimentele muzicale care vor avea loc in Bucuresti in luna iulie, alaturi de concertele sustinute de cei de la Iron Maiden si de Sting. continuă pe Hotnews

Adela Popescu si Radu Valcan, Sex and the city pe strazile New York-ului

Adela Popescu si Radu Valcan au petrecut o vacanta ca in filme la New York: plimbari lungi pe celebrele Fifth Avenue si Broadway, aventuri in Soho sau Bronx, jogging prin Central Park si o cina scoasa parca din Sex and The City. Continue reading .

Iulie luna concertelor in Bucuresti. Festivaluri si vedete mondiale in capitala Romaniei.

Doua festivaluri devenite deja o traditie - Bestfest, care ii aduce pe Tiamat, Texas, Nas si Nneka, si Rock the City, unde revine trupa Rammstein - se numara printre evenimentele muzicale care vor avea loc in Bucuresti in iulie, alaturi de concerte sustinute de celebrii Iron Maiden si Sting, anunta Mediafax. Anul acesta, are loc o noua editie a Bestfest Summer Camp, in weekendul 5-7 iulie, in Tunari. Concertele, care incep, zilnic, dupa ora 18. 00, vor fi sustinute, printre altii, de .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )