Libnet.ro
UNICEF

13:45

Reactia lui Antonescu, dupa CONDAMNAREA lui Dragnea in dosarul Referendumului

Antena3 Antena3,
Reactia lui Antonescu, dupa CONDAMNAREA lui Dragnea in dosarul Referendumului

Crin Antonescu, fost copresedinte USL, a spus vineri, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul referendumului, ca ii este greu sa comenteze decizia instantei, dar nu stie sa se fi petrecut ceva. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea a demisionat din functia de ministrul al Dezvoltarii, dupa condamnarea in dosarul referendumului: Luni va fi pe masa BPN si mandatul meu de presedinte executiv al PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vienri, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului, ca isi da demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale. Instanta Suprema a decis.

Crin Antonescu, dupa condamnarea lui Dragnea: Din ce am vazut eu, nu s-a petrecut ceva ilegal. Nu am participat efectiv la organizarea campaniei pentru ca eram presedinte interimar

Crin Antonescu, cel care a condus USL alaturi de Victor Ponta, a acordat pentru Stiripesurse o reactie la condamnarea lui Dragnea in dosarul Referendumul. Nu stiam, pentru ca nu sunt in tara. Este.

Dragnea, discutie cu Ponta, dupa condamnarea din dosarul Referendumul

Liviu Dragnea a ajuns, vineri, in jurul orei 9. 40, la Guvern, unde se va intalni cu premierul Victor Ponta. Este foarte probabil ca cei doi sa discute decizia ICCJ de condamnare a ministrului la un an cu suspendare, in dosarul Referendumul.

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului: Decizia nu este definitiva. Dragnea, la discutii cu Ponta dupa condamnare

40 Dupa decizia din dosarul referendumului, ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a ajuns vineri dimineata la Palatul Victoria, unde se afla si premierul Victor Ponta, informeaza B1 TV: Chiar.

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului din 2012 a starnit imaginatia internautiulor. Vezi cele mai bune bancuri cu Dragnea si despre Teleorman

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul a adus, din nou, in atentia internautilor glumele despre judetul de origine al presedintelui executiv al PSD - Teleorman, dar si despre cum se desfasoara.

CTP, dupa condamnarea lui Dragnea: Sentinta va fi prezentata ca un act de eroism in lupta cu Basescu. Nimeni nu-i va cere demisia lui Dragnea

Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Digi24 condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului. Aceasta prima sentinta nu are mare efect. Domnul Dragnea nu va.

Daniel Fenechiu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Ma surprinde aceasta hotarare care nu face lumina (VIDEO)

Liderul PND, avocatul Daniel Fenechiu, se declara surprins de decizia instantei in cazul lui Liviu Dragnea, precizand ca lucrurile sunt mult mai grave fata de pedeapsa pe care acesta a primit-o. De regula,.

Secretarul general adjunct al PSD, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Noi eram convinsi 99% ca nu se poate da decat achitare

Sentinta in cazul dosarului Referendumul, cu precadere in cazul lui Liviu Dragnea, este surprinzatoare, potrivit secretarului general adjunct al PSD, Niculae Badalau. Este surprinzatoare. Noi eram.

Sebastian Lazaroiu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: A mai ramas un pucist in picioare

Crin, Fenechiu, Voiculescu, Dragnea. A mai ramas un pucist in picioare. Ala care a profitat de operatiune ca sa ajunga premier, a scris pe Facebook Sebastian Lazaroiu imediat dupa condamnarea la inchisoare cu suspendare a lui Liviu Dragnea in dosarul Fraude la referendumul din 2012.

Liviu Dragnea asteapta decizia in Dosarul Referendumului: Am emotii pentru ziua de maine. Cred cu tarie in nevinovatia mea

Liviu Dragnea, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat la Craiova ca are emotii pentru ziua de maine, cand inalta Curte de Justitie si Casatie va da verdictul in Dosarul Referendumului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )