Libnet.ro
UNICEF

12:00

Conducerea Spitalului Judetean din Focsani, preluata de comandantul Spitalului Militar Brasov

Hotnews Hotnews,
 Conducerea Spitalului Judetean din Focsani, preluata de comandantul Spitalului Militar Brasov

O echipa din Ministerul Apararii Nationale condusa de colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgenta Regina Maria din Brasov, a preluat luni managementul medical si operational al Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani, anunta MApN intr-un comunicat de presa. Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va avea management militar. continuă pe Hotnews

Managerului Spitalului Judetean din Vrancea, dus cu forta la spital dupa depistarea pozitiva

Managerul Spitalului Judetean din Vrancea a fost transportat de angajatii ISU la spital. Desi are CO.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara. Avand in vedere ca tot managementul spitalului judetean.

Criza COVID-19: Conducerea Spitalului Judetean Vrancea, plasata in izolare. Prefectul cere instituirea unei conduceri militare, dupa ce managerul spitalului a fost testat pozitiv

Inca un focar de infectie in spitalele din Romania este pe cale sa izbucneasca la Focsani, unde conducerea Spitalului Judetean Vrancea este plasata in izolare incepand de vineri. Presa locala precizeaza c.

Situatia Spitalului Judetean din Piatra Neamt s-a inrautatit de la o zi la alta. Este afectat personalul din linia intai

A crescut numarul cadrelor sanitare de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt care au fost confirmate cu noul coronavirus.

Izolat la o pensiune, managerul Spitalului Judetean Focsani a fost obligat sa se interneze. Prefectul mi-a zis ca, daca refuz, va trimite Politia si ma va muta cu forta

Managerul Spitalului Judetean Focsani, Constantin Mandrila, obligat sa se interneze dupa ce a fost confirmat cu noul COVID-19, se considera victima unui abuz dupa ce a fost mutat dintr-o pensiune in spital. intr-o scrisoare transmisa presei el isi spune punctul de vedere cu privire la internarea sa fortata si il acuza pe prefectul judetului Vrancea de abuz. Situatie grava la Spitalul Judetean Focsani, nou focar de coronavirus. Nelu Tataru: Managerul depistat pozitiv nu e de gasit. A luat laptopuri, documente si s-a izolat la un hotel Vom merge pe conducere militara .

O echipa MApN condusa de Al. Keresztes a preluat managementul Spitalului de Urgenta din Focsani

O echipa din Ministerul Apararii Nationale, condusa de colonel medic Alexandru Keresztes, comandantu.

Tataru a demis-o pe Pintea de la sefia Spitalului Judetean Baia Mare. Cu cine a inlocuit-o

Noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din municipiul Baia Mare, numit prin ordin al ministrului Sanatatii, este liberalul Alexandru George Oros, informeaza Agerpres.

Directorul interimar al Spitalului Judetean Neamt, revocat din functie inaintea vizitei ministrului Sanatatii

Noul manager al Spitalului Judetean Neamt este Daniela Marcoci, care fusese detasata de la Suceava de secretarul de stat Raed Arafat. Marcoci il inlocuieste in functie pe Florin Apostoae, un director demis in seara zilei de joi, 9 aprilie, de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Circ la Focsani. Managerul Spitalului Judetean a fost luat cu politia

Managerul spitalului din Foscani, infectat cu coronavirus, declara ca nu s-a ascuns si ca se trateaza la domiciliu, in autoizolare.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a demis-o pe Sorina Pintea de la conducerea Spitalului Judetean din Baia Mare si a inlocuit-o cu un consilier liberal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a demis-o pe Sorrina Pintea de la conducereaSpitalului Judetean de Urgenta SJU) din municipiul Baia Mare, dupa ce premierul Ludovic Orban a cerut aceasta masura in mo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )