Libnet.ro
UNICEF

17:00

ConsiliuL National al PNL, amanat dupa decesul lui Mircea Ionescu Quintus. Reactia lui Ludovic Orban

România Liberă România Liberă,
ConsiliuL National al PNL, amanat dupa decesul lui Mircea Ionescu Quintus. Reactia lui Ludovic Orban

Liberalii reuniti la Brasov, in sedinta Consiliului National al partidului, au tinut, vineri, un moment de reculegere in memoria seniorului Mircea Ionescu Quintus, care a murit, vineri, la varsta de 100 de ani. continuă pe România Liberă

Orban, dupa moartea lui Ionescu Quintus: Viata lui, un model pentru orice roman, pentru orice liberal. Lucrarile Consiliului National al PNL, amanate

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, vineri, la Brasov, unde liberalii s-au intalnit pentru sedinta Consiliului National al partidului, ca propune amanarea acesteia cu doua saptamani, dupa moartea Mircea Ionescu Quintus. Orban a subliniat ca viata presedintelui de onoare al PNL e un model pentru orice roman, pentru orice liberal.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa moartea lui Mircea Ionescu-Quintus. Decizie de ultima ora din partea presedintelui PNL

Mircea Ionescu-Quintus a murit Presedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis un mesaj emotionant despre Mircea Ionescu-Quintus. Orban a decis sa amane Consiliul National al Partidului National.

Reactiile oamenilor politici dupa decesul seniorului PNL, Mircea Ionescu Quintus

Moartea presedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, reprezinta o mare pierdere pentru viata publica si politica romaneasca, a declarat fostul sef de stat Ion Iliescu.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante dupa disparitia lui Mircea Ionescu Quintus

Mircea Ionescu Quintus a murit. Presedintele Klaus Iohannis afirma, vineri, intr-un mesaj de condoleante, ca seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus a fost un om de stat demn si responsabil, care a contribuit.

Klaus Iohannis, mesaj dupa disparitia lui Mircea Ionescu-Quintus

Presedintele Klaus Iohannis afirma, vineri, intr-un mesaj de condoleante, ca seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus a fost un om de stat demn si responsabil, care a contribuit la revigorarea unei doctrine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )