Libnet.ro
UNICEF

16:15

Constanta: Cinci persoane, intre care un copil de 12 ani, ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit

Hotnews Hotnews,
 Constanta: Cinci persoane, intre care un copil de 12 ani, ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit

Cinci persoane, intre care si un copil in varsta de 12 ani, au fost ranite, luni seara, intr-un accident produs in judetul Constanta, dupa ce doua masini s-au ciocnit, pentru scoaterea a doi raniti fiind necesara interventia unui echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea, anunta news. ro. continuă pe Hotnews

FOTO. Incident armat in statul american Ohio. Patru persoane, intre care un politist si atacatorul, au murit

Trei persoane, intre care un politist, au fost ucise intr-un schimb de focuri care a avut loc la un centru american de asistenta medicala din statul american Ohio. in urma atacului, cel care a deschis focul s-a sinucis.

Olanda: Justitia decide ca un copil de 12 ani are voie sa refuze un tratament prin chimioterapie

Un baiat de 12 ani care sufera de o tumoare la creier a primit autorizatie din partea unui tribunal olandez sa refuze un tratament prin chimioterapie, impotriva vointei tatalui sau, scrie AFP.

Sase persoane, printre care trei copii, ranite intr-un accident pe DN1

Sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite intr-un accident produs vineri dupa-amiaza pe Drumul National 1, in localitatea prahoveana Barcanesti. Potrivit purtatorului de.

Sase persoane, printre care trei copii, ranite dupa un accident pe DN1

Sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite intr-un accident produs vineri dupa-amiaza pe Drumul National 1, in localitatea prahoveana Barcanesti, transmite News. ro.

La 12 ani, si-a castigat in instanta dreptul de a refuza chimioterapia

Decizie fara precendent luata de un tribunal olandez. Un baiat de 12 ani, care sufera de o tumoare la creier, a primit autorizatie sa refuze un tratament prin chimioterapie, impotriva vointei tatalui.

Explozie puternica! Cel putin 25 de morti si numerosi raniti, intre care un senator

Cel putin 25 persoane au fost ucise vineri intr-o explozie de anvergura produsa in provincia Baluchistan, in sud-vestul Pakistanului, au anuntat politia si martori. Deflagratia a.

Proiect: Angajatii ar putea beneficia de cel putin 25 de zile de concediu de odihna anual, intre care una dedicata zilei de nastere

Concediul de odihna anual ar putea avea o durata minima de 25 de zile, dintre care o zi sa fie alocata sarbatoririi zilei de nastere a angajatului, in baza unui acord cu angajatorul, potrivit unei propuneri pentru modificarea Legii 53/2003 - Codul Muncii, depusa de mai multi liberali la Senat.

EXPLOZIE PUTERNICA! ZECI DE RANITI, intre care si un SENATOR

O explozie puternica a avut loc, vineri, in Pakistan. Deflagratia a vizat un convoi in care se afla vicepresedintele Senatului, Maulana Abdul Ghafoor Haidari, care a si fost ranit. Alte 10 au fost.

Are doar 12 ani si un IQ mai mare decat cel al lui Albert Einstein. Cum a reusit aceasta performanta - VIDEO

Rajgauri Pawar are 12 ani si locuieste in Marea Britanie. Fetita are un IQ mai mare decat cel al lui Albert Einstein. Copila a obtinut un scor de 162 puncte. Mai mult, fata il depaseste chiar.

Moartea suspecta a unui copil de sapte ani, prabusit la ore. O anomalie electrica a inimii i-ar fi facut rau si anul trecut

O fetita de sapte ani dintr-o scoala din Iasi a murit sub ochii colegilor si ai invatatorului. Eleva a cazut din picioare in a doua ora de curs, iar echipajele de interventie medicala nu au reusit sa o salveze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )