Libnet.ro
UNICEF

13:00

Proiect: Angajatii ar putea beneficia de cel putin 25 de zile de concediu de odihna anual, intre care una dedicata zilei de nastere

România Liberă România Liberă,
Proiect: Angajatii ar putea beneficia de cel putin 25 de zile de concediu de odihna anual, intre care una dedicata zilei de nastere

Concediul de odihna anual ar putea avea o durata minima de 25 de zile, dintre care o zi sa fie alocata sarbatoririi zilei de nastere a angajatului, in baza unui acord cu angajatorul, potrivit unei propuneri pentru modificarea Legii 53/2003 - Codul Muncii, depusa de mai multi liberali la Senat. continuă pe România Liberă

Explozie puternica! Cel putin 25 de morti si numerosi raniti, intre care un senator

Cel putin 25 persoane au fost ucise vineri intr-o explozie de anvergura produsa in provincia Baluchistan, in sud-vestul Pakistanului, au anuntat politia si martori. Deflagratia a.

Cel putin 25 de morti si 35 de raniti in Pakistan, dupa un atac asupra convoiului vicepresedintelui Senatului

Cel putin 25 de persoane au fost ucise si alte 35 ranite in Pakistan in urma unui atac sinucigas care a vizat un convoi al vicepresedintelui Senatului, Abdul Ghafoor Haideri, care se deplasa in provincia Baluchistan, transmite Reuters, potrivit news. ro.

Proiect de lege: concediu de minim 25 zile si saptamana de munca de 4 zile

Mai multi senatori liberali au initiat un proiect de lege pentru modificarea Codului Muncii. Initiativa legislativa prevede ca durata minima a concediului de odihna anual este de 25 de zile lucratoare, din care o zi este pentru sarbatorirea zilei de.

Un camion incarcat cu pietris s-a rasturnat in Salonta. Cel putin o persoana este prinsa sub autovehicul

Un camion incarcat cu pietris s-a rasturnat, joi, in orasul Salonta, din judetul Bihor, iar cel putin o persoana a fost prinsa sub autovehicul, echipaje ale pompierilor deplasandu-se spre locul accidentului, informeaza News. ro.

Explozie intr-un depozit de artificii. Cel putin 12 morti si peste 30 de raniti

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, intre care cinci copii, si alte 30 au fost ranite intr-o explozie produsa luni noaptea la un depozit de artificii din statul mexican Puebla, la mai putin de.

Atacurile informatice care au paralizat sistemul medical din Marea Britanie afecteaza computere din cel putin 74 de tari

Seria atacurilor informatice de tip ransomware care a provocat haos in sistemul medical din Marea Britanie, dar si in randul companiilor din Spania, a afectat computere din cel putin 74 de tari, inclusiv SUA, China, Rusia, Italia si Taiwan, iar multi experti in securitate IT spun ca sunt corelate, relateaza BBC, citat de News. ro.

Pakistan: Atac sinucigas cu bomba asupra convoiului unui senator, soldat cu cel putin 20 de morti si 35 de raniti

Bilantul unui presupus atac sinucigas cu bomba asupra unui senator pakistanez ce a avut loc in violenta provincie Balucistan a ajuns la cel putin 20 de morti, potrivit unui medic citat de Reuters.

UNTRR solicita extinderea perioadei de plafonare a tarifelor RCA cu cel putin 3 luni

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita Guvernului extinderea perioadei de plafonare a tarifelor asigurarilor RCA cu cel putin trei luni, in conditiile in care imprejurarile care au determinat adoptarea Hotararii privind stabilirea tarifelor de prima maxime RCA nu s-au modificat, se arata intr-un comunicat al UNTRR, trimis Redactiei.

Explozie la un depozit de artificii din Mexic. Cel putin 12 morti si 30 de raniti

Cel putin 12 oameni au fost ucisi, inclusiv cinci copii, iar alte 30 de persoane au fost ranite intr-o explozie produsa luni noaptea la un depozit de artificii din statul mexican Puebla.

Atentat terorist in Thailanda! Cel putin 42 de raniti, dupa doua explozii intr-un centru comercial - FOTO

Cel putin 42 de persoane au fost ranite, in urma unei exploxii care s-a produs intr-o zona turistica din sudul Thailandei, potrivit The Independent. Potrivit presei, incidentele au avut loc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )