Libnet.ro
UNICEF

07:15

Explozie puternica! Cel putin 25 de morti si numerosi raniti, intre care un senator

Antena3 Antena3,
Explozie puternica! Cel putin 25 de morti si numerosi raniti, intre care un senator

Cel putin 25 persoane au fost ucise vineri intr-o explozie de anvergura produsa in provincia Baluchistan, in sud-vestul Pakistanului, au anuntat politia si martori. Deflagratia a. continuă pe Antena3

Cel putin 25 de morti si 35 de raniti in Pakistan, dupa un atac asupra convoiului vicepresedintelui Senatului

Cel putin 25 de persoane au fost ucise si alte 35 ranite in Pakistan in urma unui atac sinucigas care a vizat un convoi al vicepresedintelui Senatului, Abdul Ghafoor Haideri, care se deplasa in provincia Baluchistan, transmite Reuters, potrivit news. ro.

Pakistan: Atac sinucigas cu bomba asupra convoiului unui senator, soldat cu cel putin 20 de morti si 35 de raniti

Bilantul unui presupus atac sinucigas cu bomba asupra unui senator pakistanez ce a avut loc in violenta provincie Balucistan a ajuns la cel putin 20 de morti, potrivit unui medic citat de Reuters.

Explozie la un depozit de artificii din Mexic. Cel putin 12 morti si 30 de raniti

Cel putin 12 oameni au fost ucisi, inclusiv cinci copii, iar alte 30 de persoane au fost ranite intr-o explozie produsa luni noaptea la un depozit de artificii din statul mexican Puebla.

Explozie intr-un depozit de artificii. Cel putin 12 morti si peste 30 de raniti

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, intre care cinci copii, si alte 30 au fost ranite intr-o explozie produsa luni noaptea la un depozit de artificii din statul mexican Puebla, la mai putin de.

Proiect: Angajatii ar putea beneficia de cel putin 25 de zile de concediu de odihna anual, intre care una dedicata zilei de nastere

Concediul de odihna anual ar putea avea o durata minima de 25 de zile, dintre care o zi sa fie alocata sarbatoririi zilei de nastere a angajatului, in baza unui acord cu angajatorul, potrivit unei propuneri pentru modificarea Legii 53/2003 - Codul Muncii, depusa de mai multi liberali la Senat.

Mexic: Explozie intr-un depozit de artificii, 14 morti si 22 de raniti

Cel putin 14 persoane au murit si alte 22 au fost ranite in noaptea de luni spre marti dupa o explozie intr-un depozit de artificii in statul mexican Puebla centru), anunta AFP.

EXPLOZIE PUTERNICA! ZECI DE RANITI, intre care si un SENATOR

O explozie puternica a avut loc, vineri, in Pakistan. Deflagratia a vizat un convoi in care se afla vicepresedintele Senatului, Maulana Abdul Ghafoor Haidari, care a si fost ranit. Alte 10 au fost.

Atentat terorist in Thailanda! Cel putin 20 de raniti, dupa doua explozii intr-un centru comercial - FOTO

Cel putin 20 de persoane au fost ranite, in urma unei exploxii care s-a produs intr-o zona turistica din sudul Thailandei, potrivit The Independent. Potrivit presei, incidentele au avut loc.

Atentat terorist in Thailanda! Cel putin 42 de raniti, dupa doua explozii intr-un centru comercial - FOTO

Cel putin 42 de persoane au fost ranite, in urma unei exploxii care s-a produs intr-o zona turistica din sudul Thailandei, potrivit The Independent. Potrivit presei, incidentele au avut loc.

Un camion incarcat cu pietris s-a rasturnat in Salonta. Cel putin o persoana este prinsa sub autovehicul

Un camion incarcat cu pietris s-a rasturnat, joi, in orasul Salonta, din judetul Bihor, iar cel putin o persoana a fost prinsa sub autovehicul, echipaje ale pompierilor deplasandu-se spre locul accidentului, informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2597 seconds )