Libnet.ro
UNICEF

10:45

Consumul de GPL, cel mai ieftin carburant auto, a crescut puternic in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Consumul de GPL, cel mai ieftin carburant auto, a crescut puternic in 2015

Consumul de gaz petrolier lichefiat GPL) a crescut anul trecut cu aproape 28% fata de 2014, ajungand la 507. 000 de tone. In acelasi ritm au crescut si importurile. potrivit datelor provizorii furnizate de Institutul National de Statistica INS) la. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai bun punch de vara

Temperaturile au luat-o razna in ultimele zile, iar cel mai bun punch de vara ar fi varianta ideala de a le infrunta. Poti face ce combinatii vrei, dar cel mai bine ar fi sa urmezi reteta noastra pentru un gust desavarsit.

Cel mai eficient sistem de spalare a creierului. Metodele monstruoase ale Chinei de distrus definitiv personalitatea

Spalarea creierului, dezumanizarea si reeducarea a fost practicata in toate lagarele si puscariile terorii din lumea comunista. Cu toate acestea, cel mai eficient sistem de transformare a unui detinut intr-o masina supusa partidului a fost initiat in China comunista. Marturiile sunt cutremuratoare.

Avocatul Casei Regale: Regina Ana va fi inmormantata, cel mai probabil, pe data de 13 august, la Curtea de Arges

Avocatul Casei Regale a Romaniei, Adrian Vasiliu, a anuntat luni ca Regina Ana va fi inmormantata la Curtea de Arges, cel mai probabil in 13 august, informeaza News. ro. Acesta a mai.

Simona Halep a revenit pe locul 3 in ierarhia mondiala/ Monica Niculescu, cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu

Dupa titlul castigat la Montreal, Simona Halep a urcat doua pozitii, de pe cinci pe trei, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Monica Niculescu ocupa cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu, fiind in prezent pe pozitia a 16-a, informeaza Agerpres.

ArcelorMittal a obtinut, in trimestrul al doilea, cel mai mare profit din ultimii doi ani

ArcelorMittal, cel mai mare producator siderurgic din lume, a raportat, pentru perioada aprilie-iunie 2016 T2), cel mai ridicat profit trimestrial din 2014 pana in prezent, datorita redresarii pretului otelului.

Inflatia din zona euro urca la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Rata anuala a inflatiei din zona euro a urcat la 0,2% in iulie, de la 0,1% in luna precedenta, respectiv de la -0,1% in mai, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni, conform datelor preliminare publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Reportaj: Cel mai mare parc din Ploiesti, in paragina la doua luni de la inaugurare

Cel mai mare parc din Ploiesti, care a costat peste 15 milioane de euro si a fost construit partial cu fonduri europene fiind inaugurat cu putin inaintea alegerilor locale, este napadit de buruieni, iar zeci de copaci plantati acolo s-au uscat fiindca.

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala, la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala si descoperit, la Antipa, la sfarsitul acestei saptamani. Aici va sta pana pe 14 august, dupa care va merge la Dino Parc Rasnov.

Cel mai mare show aerian din Romania, BIAS: acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini

Peste 250 de piloti si parasutisti din Romania, Spania, SUA, Ucraina, Cehia, Grecia si Bulgaria fac acrobatii cu aeronave de lupta, in formatii ale fortelor aeriene, spectacolele incluzand efecte pirotehnice, muzica si lumini, prezentate la cel mai.

Cum arata cel mai tare numar de inmatriculare pentru un IT-ist convins

Jurnalistii de la ProMotor au postat o fotografie cu cel mai tare numar de inmatriculare pe care si-l poate pune un IT-ist la masina lui. Dupa parerea noastra nu exista nici un alt indiciu mai.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )