Libnet.ro
UNICEF

12:00

Contrabanda cu tigarete urca la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Contrabanda cu tigarete urca la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat in ianuarie 2014 cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, 15,7%, conform datelor companiei de cercetare Novel. continuă pe Wall-Street Ro

Piata neagra a tigarilor a ajuns la aproape 16%, cel mai ridicat nivel inregistrat dupa doi ani de stagnare

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat in luna ianuarie 2014 cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, de 15,7%, conform datelor companiei de cercetare Novel. Principalele cauze pentru aceasta situatie sunt, in opinia producatorilor de tutun, instabilitatea fiscala si reorganizarea ANAF. in ultimii doi ani, nivelul contrabandei s-a mentinut la circa 13%.

Contrabanda cu tigarete urca la aproape 16%

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat, in ianuarie, cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, ajungand la 15,7%, conform unui comunicat al companiei de cercetare Novel trimis astazi redactiei.

Euro, cel mai mare nivel fata de dolar

Euro s-a apreciat cu peste 1%, vineri, si a atins cel mai ridicat nivel de peste 1,39 dolari pe unitate, sustinut de revenirea optimismului investitorilor in privinta zonei euro, transmite agentia de presa AFP.

Seful Piraeus Bank Grecia: Unele banci elene vor fi printre cel mai bine capitalizate din Europa

Unele banci elene vor fi in curand printre institutiile de credit cel mai bine capitalizate din Europa, in contextul in care Grecia a depasit etapa ingrijorarii si panicii, a declarat directorul general al grupului elen Piraeus Bank,.

Doroftei ar semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu: Nu putem intoarce spatele unui om care ne-a reprezentat la cel mai mare nivel cu mandrie

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, a declarat, luni, ca ar semna petitia de gratiere a fostului international Gheorghe Popescu, deoarece acesta a dat banii inapoi, dar a si reprezentat.

Anonymous acuza: cel mai mare furt din lumea Bitcoin a fost o lovitura interna

Cea mai mare pierdere de bitcoini din lume ar putea deveni cel mai mare furt din interior. Cel putin Anonymous sustine ca are dovezi care arata ca seful Mt. Gox, cel mai mare serviciu de schimb bitcoini, a fugit cu banii. E vorba de sute de milioane de dolari in moneda virtuala.

Doru Tureanu, cel mai mare hocheist din istoria Romaniei, a murit la varsta de 60 de ani

Doru Tureanu, poate cel mai mare hocheist din istoria Romaniei, a murit marti dimineata la Spitalul Colentina din Bucuresti, la varsta de 60 de ani.

Cel mai vechi spital din Romania va primi o noua imagine dupa o renovare de 200.000 de euro

Ridicata in 1735, cladirea care a gazduit primul spital de pe actualul teritoriu al Romaniei va beneficia de cosmetizare din partea Primariei Timisoara. Aceasta a decis sa aloce aproape 200. 000 de euro pentru renovarea fatadelor ansamblului care gazduieste in acest moment Clinica de Oftalmologie.

FOTO. Cel mai vechi spital din Romania va primi o noua imagine dupa o renovare de 200.000 de euro

Ridicata in 1735, cladirea care a gazduit primul spital de pe actualul teritoriu al Romaniei va beneficia de cosmetizare din partea Primariei Timisoara. Aceasta a decis sa aloce aproape 200. 000 de euro pentru renovarea fatadelor ansamblului care gazduieste in acest moment Clinica de Oftalmologie.

Tranzactie de 1 mld. $: apare cel mai mare comerciant de banane din lume

Distribuitorii de fructe Chiquita Brands International SUA) si Fyffes Irlanda) vor fuziona prin schimb de actiuni intr-o tranzactie evaluata la aproximativ un miliard de dolari, creand cel mai mare comerciant de banane la nivel global, cu vanzari de.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )