Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copac a cazut peste un om, pe Soseaua Kiseleff din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Un copac a cazut peste un om, pe Soseaua Kiseleff din Bucuresti

Un adolescent de 15 ani a fost ranit, duminica dimineata, de un copac care a cazut peste el pe Soseaua Kiseleff din Capitala, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. continuă pe România Liberă

Bucuresti: Un copac a cazut peste o masina, din cauza vantului puternic

Un copac a cazut peste o masina parcata pe o strada din Sectorul 3 al Capitalei, din cauza vantului puternic, in urma incidentului nefiind persoane ranite, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, citat de Mediafax.

Un copac a cazut peste o masina in Capitala din cauza vantului puternic

Un copac a cazut peste o masina parcata pe o strada din Sectorul 3 al Capitalei, din cauza vantului puternic, in urma incidentului nefiind persoane ranite. Asa a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile.

Peste 400 de persoane din Bucuresti si Ilfov au chemat salvarea in noaptea de Inviere

Peste 400 de persoane din Capitala si judetul Ilfov au avut nevoie de ingrijiri medicale in noaptea de Inviere, 67 dintre ei avand probleme digestive, a declarat pentru Mediafax managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI), Alis Grasu.

Un adolescent de 15 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce un copac a cazut peste el

Un copac inalt de 30 de metri a cazut peste un baiat de 15 ani, care se plimba dimineata pe bulevardul Kiseleff din Capitala. Radacinile arborelui au cedat din cauza apei acumulate in sol. Adolescentul a sunat.

Peste 400 de persoane din Bucuresti si Ilfov au chemat salvarea in noaptea de inviere

Si in acest an bucurestenii au facut excese dupa ce s-au infruptat din preparatele traditionale la masa de Paste. La serviciul de ambulanta Bucuresti peste 400 de pesoane au cerut ajutor, informeaza.

Bucuresti: Un tanar de 15 ani a fost ranit dupa ce un copac a cazut pe el

Un tanar de 15 ani a fost ranit, duminica dimineata, dupa ce un copac a cazut pe el pe Soseaua Kiseleff din Capitala. Incidentul s-a produs in jurul orei 5. 00, pe Soseaua Kiseleff, aproape de capatul.

Cele mai cautate biserici din Bucuresti

De Pasti, chiar si cei mai liber-cugetatori din fire iau, pentru scurt timp, calea bisericii. De inviere se vede de ce 90% din locuitorii Romaniei se declara la recensamant crestini. in toata tara bisericile gem de lume. Bucurestiul nu face exceptie. Numai ca aici, mai mult poate ca in alte locuri, avem niste lacasuri de cult mai asaltate decat altele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )