Libnet.ro
UNICEF

14:00

Copiii care muncesc ar fi obligati sa-si intretina parintii, bunicii si strabunicii

România Liberă România Liberă,
Copiii care muncesc ar fi obligati sa-si intretina parintii, bunicii si strabunicii

Un deputat PSD a depus la Parlament o initiativa legislativa, prin care copiii majori apti de munca . continuă pe România Liberă

Viorica Dancila nu sustine legea prin care copiii sunt obligati sa isi intretina parintii. Ce spune despre proiectul de lege

Viorica Dancila a declarat ca nici Guvernul Romaniei si nici PSD nu sunt sustin proiectul de lege care ii obliga pe copii sa isi intretina parintii. Initiativa legislativa a fost depusa la Senat de parlamentari PSD si ALDE. Printre acestia se numara si ministrul Economiei, Niculae Badalau. Viorica Dancila: Proiectul de lege nu este sustinut .

Viorica Dancila se dezice de proiectul propriilor colegi: Guvernul si PSD nu sustin legea prin care copiii sunt obligati sa-si intretina parintii. Este opinia unor deputati

Viorica Dancila se delimiteaza de Proiectul de lege prin care copiii sunt obligati sa-si intretina parintii si bunicii Aceastaa declarat, vineri, ca nu este de acord cu proiectul de lege prin care.

Dancila afirma ca PSD si Guvernul nu sustin legea prin care copii sunt obligati sa-si intretina parintii

Premierul Viorica Dancila a afirmat vineri la Galati ca atat PSD cat si Guvernul nu sustin proiectul de lege depus in majoritate de social-democrati prin care copii sunt obligati sa-si intretina parintii.

Legea care-i obliga pe copii sa-si intretina parintii ar putea sa fie retrasa din Parlament

Deputatul PSD Dumitru Gherman, initiatorul legii care spune ca parintii, bunicii sau strabunicii trebuie sa fie sustinuti financiar de copii, daca au nevoie, si ca in caz contrar risca inchisoarea, spune ca.

Legea recunostintei, care-i obliga pe copii sa-si intretina parintii, a fost retrasa

Legea recunostintei, initiata de peste 70 parlamentari PSD,si care-i obliga pe copii sa-si intretina parintii, a fost retrasa de initiatori. La finalul saptamanii trecute, Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul si PSD nu sustin initiativa.

Efectele cazului Sorina. Proiect: Copiii care refuza custodia au 6 luni de consiliere psihologica. Acum, perioada este de cel mult 3 luni

Un proiect de lege care modifica Codul de procedura civila prevede marirea perioadei de consiliere psihologica pentru copiii care refuza custodia, pana la 6 luni, si posibilitatea stabilirii unor masuri alternative fata de hotararea judecatoreasca pentru relatiile dintre copil si parintele custode. Actuala reglementare prevede o perioada de consiliere psihologica de cel mult 3 luni.

Dancila spune ca Guvernul si PSD nu sustin legea prin care copiii sunt obligati sa-si intretina parintii

Premierul Viorica Dancila a declarat ca proiectul de lege prin care copiii sunt obligati la intretinerea parintilor nu este sustinut nici de Guvern, nici de PSD. Asta, in contextul in care proiectul de lege este depus de 73 de parlamentari, majoritatea PSD.

Calea ferata spre Otopeni starneste noi controverse. Copiii care vor sa devina hocheisti se vor antrena la doar cativa metri de sine

Noua linie de cale ferata spre Otopeni continua sa starneasca controverse. Aceasta va trece, potrivit proiectului, prin curtile oamenilor care locuiesc in zona, dar sinele vor la doar cativa metri distanta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )