Libnet.ro
UNICEF

12:45

Copil de doi ani, posibil abuzat sexual. Suspect, fratele mamei

B1 B1,
Copil de doi ani, posibil abuzat sexual. Suspect, fratele mamei

Halucinant. Un baietel de 2 ani din Prahova ar fi fost violat. Despre oribila fapta s-a aflat de abia in aceasta dimineata. Datele nu sunt foarte clare in acest moment in ceea ce priveste momentul cand s-a. continuă pe B1

Copil de doi ani agresat sexual de unchiul sau. Suspectul a fost prins de politie si dus la audieri

Tatal unui copil in varsta de doi ani a alertat autoritatile sustinand ca fiul sau, in varsta de doi ani, ar fi fost violat de fratele mamei. Presupusul agresor a fost prins si urmeaza sa fie audiat de Politie.

Caz socant in Prahova. Un copil de doi ani a fost violat de propriul unchi

Caz socant in Prahova. Un copil de doi ani a fost violat de propriul unchi. Pentru ca in ultimele zile, baiatul era agitat si avea stari de greata, parintii au incercat sa afle ce i s-a.

Viorel Hrebenciuc, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Fiul lui Viorel Hrebenciuc a luat 2 ani cu suspendare Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, ieri, de procurorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, pentru trafic de influenta. in acelasi dosar, fostul deputat Ioan Adam a primit doi ani de inchisoare cu executare, pentru cumparare de influenta, iar Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, - 2 ani cu suspendare, pentru complicitate la trafic de influenta.

Pedepasa cu nchisoarea de pna la doi ani pentru cei care nu se prezinta la munca n folosul comunitatii - proiect semnat de Carmen Dan

Mai multi parlamentari PSD au depus o initiativa legislativa care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni la doi ani pentru persoanele care nu se prezinta la munca in folosul comunitatii. Expunerea de motive este semnata, in numele initiatorilor, de ministrul de Interne Carmen Dan, senator PSD, si deputatul PSD Eugen Neata.

Pedeapsa cu nchisoarea de pna la doi ani pentru cei care nu se prezinta la munca n folosul comunitatii - proiect semnat de Carmen Dan

Mai multi parlamentari PSD au depus o initiativa legislativa care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni la doi ani pentru persoanele care nu se prezinta la munca in folosul comunitatii. Expunerea de motive este semnata, in numele initiatorilor, de ministrul de Interne Carmen Dan, senator PSD, si deputatul PSD Eugen Neata.

A crezut ca are o raceala si ca de asta ii curge nasul intruna. Dupa doi ani s-a dus din nou la medicii si acestia au observat ceva. Ce ii curgea de fapt din nas

In ultimii doi ani, Kendra Jackson de 52 de ani din Omaha, Nebraska a crezut ca are o raceala rea. Cand a inceput pentru prima oara, m-am gandit ca era vorba de alergiile mele sau de un nas curbat - ca.

Condamnat la doi ani de inchisoare

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in dosarul retrocedarilor de paduri din Bacau. in acelasi dosar, fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu, acuzat de construirea unui grup infractional organizat si de spalarea banilor, a fost achitat.

Viorel Hrebenciuc, condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul retrocedarii ilegale de padure

Viorel Hrebenciuc a fost condamnat miercuri la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de hectare de padure in judetul Bacau, informeaza B1.

Hrebenciuc, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul senator PSD Viorel Hrebenciuc a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta in Dosarul retrocedarilor. Hrebenciuc a scapat insa de acuzatiile de spalare de bani si de constituire.

Un barbat imobilizat la pat a fost scos in ultima clipa din locuinta cuprinsa de flacari. in casa mai erau gemenii sai de doi ani

Un incendiu violent a lasat fara un acoperis deasupra capului o familie din localitatea Jelna. Proprietarul casei, un barbat imobilizat la pat, de 61 de ani, a fost scos de catre vecini in ultima clipa. Acesta s-a ales cu arsuri pe 15% din corp. in casa mai erau si gemenii de doi ani ai barbatului si sotia sa.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )