Libnet.ro
UNICEF

12:00

COPIL OMORAT DE CAINI. Cum a negociat Oprescu cu ONG-urile eliberarea cainilor in teritoriu.

România Liberă România Liberă,
COPIL OMORAT DE CAINI. Cum a negociat Oprescu cu ONG-urile eliberarea cainilor in teritoriu.

Reprezentantii ONG-urilor pentru protectia animalelor sustin ca primarul general Sorin Oprescu le-ar fi cerut sa se ocupe de eliberarea cainilor comunitari dupa sterlilzare, pentru ca nu se cade ca masinile Primariei sa fie vazute aducand cainii inapoi pe strada. Dupa ce fiecare participant a vorbit si dl. Primar General Sorin Oprescu a inteles despre ce e vorba si cum trebuie actionat, dupa multe dezbateri si sedinte, a fost stabilit ca ASPA va lua caini din teritoriu si ii va steriliza . continuă pe România Liberă

COPIL OMORAT DE CAINI. ASPA: Cainele apartinea unui ONG.

Cainele care l-a muscat pe copilul de patru ani din Bucuresti ar apartine unei organizatii nonguvernamentale, a anuntat Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), conform B1. ro. Pe de alta parte, presedinta asociatiei Cutu Cutu, Marcela Pisla, a declarat, la Realitatea TV, ca, in urma cu cativa ani, ASPA a obligat ONG-urile sa ia in grija cainii, ca sa ii sterilizeze gratuit. Citeste si COPIL OMORAT DE CAINE. Verdictul INML: Copilul avea sute de plagi si a murit din .

FOTOGALERIE Ministerul Mediului discuta luni cu ONG-urile despre proiectul de modificare a legii ariilor naturale protejate. UPDATE Ministrul Mediului a renuntat la unul dintre articolele care ar fi dus la distrugerea ariilor protejate

Ministerul Mediului va discuta cu ONG-urile de mediu, luni, incepand cu ora 14. 00, despre modificarile propuse de institutie la Ordonanta 57 care guverneaza ariile protejate din Romania Delta Dunarii, Parcul National Retezat etc). Modificarile propuse de minister prevad ca, in cazul in care o arie naturala protejata este distrusa in parte, isi poate pierde statutul. De asemenea, pentru interventiile in aceste zone, avizul administratorilor si custozilor ONG-uri, Universitati) devine consultativ. Pana acum avizul era obligatoriu. ONG-urile de mediu sustin ca aceste modificari, daca se aproba, vor duce la distrugerea acestor zone si au reclamat ca Ministerul Mediului nu i-a consultat inainte. Reamintim ca saptamana trecuta, la sedinta de Guvern, proiectul de modificare a Ordonantei s-a aflat pe ordinea de zi desi perioada de dezbatere publica nu se incheiase. Dupa ce scandalul a aparut in presa, premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, sa retraga proiectul de Ordonanta de pe ordinea de zi si sa discute cu organizatiile de profil. UPDATE In urma discutiilor cu ONG-urile de mediu ministrul Mediului, Rovana Plumb, a fost de acord cu eliminarea articolului care prevedea ca, daca o partea dintr-o arie naturala protejata a fost afectata, aceasta poate fi desfiintata in totalitate, a declarat pentru HotNews. ro, Ovidiu Bufnila, responsabil de comunicare la Societatea Ornitologica Romana. Discutia continua. Revenim cu amanunte. Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea imagini din cateva arii nationale protejate din Romania.

FOTOGALERIE Ministerul Mediului discuta luni cu ONG-urile despre proiectul de modificare a legii ariilor naturale protejate, intors de Ponta in urma protestelor societatii civile

Ministerul Mediului va discuta cu ONG-urile de mediu, luni, incepand cu ora 14. 00, despre modificarile propuse de institutie la Ordonanta 57 care guverneaza ariile protejate din Romania Delta Dunarii, Parcul National Retezat etc). Modificarile propuse de minister prevad ca, in cazul in care o arie naturala protejata este distrusa in parte, isi poate pierde statutul. De asemenea, pentru interventiile in aceste zone, avizul administratorilor si custozilor ONG-uri, Universitati) devine consultativ. Pana acum avizul era obligatoriu. ONG-urile de mediu sustin ca aceste modificari, daca se aproba, vor duce la distrugerea acestor zone si au reclamat ca Ministerul Mediului nu i-a consultat inainte. Reamintim ca saptamana trecuta, la sedinta de Guvern, proiectul de modificare a Ordonantei s-a aflat pe ordinea de zi desi perioada de dezbatere publica nu se incheiase. Dupa ce scandalul a aparut in presa, premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, sa retraga proiectul de Ordonanta de pe ordinea de zi si sa discute cu organizatiile de profil. Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea imagini din cateva arii nationale protejate din Romania.

Primarul orasului Targu-Mures se razboieste cu ONG-urile

ONG-urile de mediu aduc atingere interesului national si sigurantei nationale. Este declaratia prim-vicepresedintelui PDL, Dorin Florea. Lideul democrat liberal sustine ca toate organizatiile nonguvernamentale din Romania sunt instrumente de tocat bani, care ascund in spate interes si afaceri dubioase. Florea cere public institutiilor statului un control riguros al ONG-urilor din Romania.

COPIL OMORAT DE CAINE. Vier Pfoten: Este o BOMBA CU CEAS. ...

Dupa ce, luni, un copil de patru ani a murit muscat de mai multi caini, a revenit in discutie problema gestionarii cainilor comunitari. In acest context, coordonatorul de programe al organizatiei Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu, a atras atentia ca astfel de trategii pot avea loc in orice moment, pana cand autoritatile nu promulga o lege nationala privind gestionarea populatiei de caini. Regretam nenorocirea si transmitem condoleante familiei. Semnalul acesta l-am tras in urma cu cativa ani, este .

COPIL OMORAT DE CAINE. Verdictul INML: Copilul avea sute de plagi si a murit din cauza ...

Copilul de patru ani muscat de caini a murit din cauza hemoragiei externe, pe corpul acestuia fiind gasite sute de plagi, a declarat marti, pentru Mediafax, medicul care a facut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul National de Medicina Legala INML). Medicul a precizat ca doar pe talpile copilului de patru ani nu au fost gasite plagi, restul corpului fiind cu sute de muscaturi de caini. Necropsia a fost facuta marti si a durat cateva ore, a precizat medicul Abdo Salem. Anchetatorii au .

Copil omorat de caine. Ce spune primaria despre tragedie.

Primaria Sectorului 2 sustine ca incidentul in urma caruia un copil muscat de caini si-a pierdut viata a avut loc pe un teren privat. Incidentul nu a avut loc in parcul Tei, ci pe un teren privat, pe strada Tuzla nr. 50, care apartine SC Laguna Tei SRL, informeaza Primaria sectorului 2 intr-un comunicat de presa. Un copil de patru ani a murit, iar fratele sau de sase ani a ajuns la spital dupa ce au fost muscati de cainii vagabonzi din parcul Tei. Copiii erau insotiti de bunica.

COPIL OMORAT DE CAINE. Primaria Sectorului 2 va verifica firma care detine terenul.

Primaria Sectorului 2 va face un control la firma pe terenul careia copilul de patru ani a fost ucis de caini, dupa ce va fi identificat proprietarul, in conditiile in care in baza de date figureaza societatea Laguna Tei, insa aceasta ar fi cedat o parte din teren, a declarat Anatol Albu, conform Mediafax. Purtatorul de cuvant al Primariei Sectorului 2, Anatol Albu, a declarat, pentru Mediafax, ca, in prezent, reprezentantii autoritatii locale sunt in faza de identificare a celui care detine .

COPIL OMORAT DE CAINE. Alesii vor urgenta dezbaterea proiectului de lege privind cainii ...

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca va solicita urgentarea dezbaterii proiectului de lege privind cainii fara stapan, aflata la Comisia pentru administratie si ca va discuta cu premierul Victor Ponta legat de acest subiect, informeaza Mediafax. I-am rugat pe secretarul general si pe liderul grupului PSD in aceasta dimineata sa se intereseze sa urgentam dezbaterea. Sper sa gasim o solutie. Vorbim despre un copil care are patru ani, fiica mea are sase ani si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )