Libnet.ro
UNICEF

08:15

Copila de 11 ani lovita cu masina de un taximetrist si abandonata in apropierea casei unde locuia

Adevărul Adevărul,
Copila de 11 ani lovita cu masina de un taximetrist si abandonata in apropierea casei unde locuia

Un barbat de 67 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei dupa ce a acrosat o fata de 11 ani cu taxiul pe care il conducea si in loc sa o duca la spital, a dat-o jos din masina in apropierea casei unde domicilia. continuă pe Adevărul

O fata de 11 ani a cazut de la etaj, la scoala. Surse: politistii iau in calcul ipoteza unei tentative de sinucidere

O fata de 11 ani a ajuns la spital dupa ce a cazut de la etajul 1 al scolii unde invata. Surse din randul anchetatorilor afirma ca este luata in calcul posibilitatea unei incercari de suicid.

Fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica junior este o frumusete rara. Iata cum arata la varsta de 11 ani. FOTO

Andreea Violeta Marin s-a nascut pe 22 decembrie1974 laRoman. Este o prezentatoare de televiziune din Romania, moderatoare a emisiunii Surprize, surprize difuzata de canalulTVR 1din 1999 pana in 2007 8 sezoane) si fost jurat in emisiunea Uite cine danseaza! difuzata de postul de televiziunePro TV. Cum arata fiica Andreei Marian si a lui Stefan Banica .

VIDEO Gest disperat al unor parinti: Fata paralizata, dusa la instanta in scaun cu rotile si carata pe brate pentru a-i convinge pe magistrati sa dea sentinta mai repede Ea a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni in 2015

O tanara din Iasi ramasa paralizata cand avea 15 ani, dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni, a fost dusa in scaun cu rotile la Judecatoria Iasi, fiind carata in brate pana la etaj. Parintii au incercat astfel, la 4 ani de la producerea accidentului, sa ii induplece pe magistrati sa pronunte mai repede sentinta in cazul soferului vinovat pentru ca astfel faptele se prescriu, noteaza Ziarul de Iasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )