Libnet.ro
UNICEF

15:00

Coreea de Sud-Algeria 2-4, in cel mai spectaculos meci de la CM 2014

Online Sport Online Sport,
Coreea de Sud-Algeria 2-4, in cel mai spectaculos meci de la CM 2014

Algeria s-a impus spectaculos, scor 4-2, in al doilea meci din Grupa H de la Cupa Mondiala din Brazilia. Africanii au pus mana pe cele trei puncte inca de la pauza, cand conduceau Coreea de Sud cu 3-0 prin golurile lui Slimani, Halliche si Djabou. Son a redus din diferenta pentru asiatici, Brahimi a punctat pentru 4-1, iar capitanul Koo a stabilit scorul final in minutul 73. Algeria este singura echipa africana care a inscris patru goluri intr-un meci in istoria Cupei Mondiale. In urma acestui rezultat, Algeria siRusia se lupta cu sanse reale la obtinerea biletelor pentru optimi. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial . continuă pe Online Sport

CM Fotbal Coreea de Sud - Algeria 2-4/ Festival de goluri si show total

Cu siguranta partida dintre Algeria si Coreea de Sud nu reprezenta un punct de mare interes pentru microbisti, dar meciul s-a dovedit a fi unul absolut incantator, cu 6 goluri marcate si numeroase ocazii de poarta, disputa ideala pentru orice suporter neutru. Algeria a dominat prima repriza, a marcat doua goluri in doua minute Slimani 26' si Halliche 28'), iar Djabou 38') a consfintit o repriza fantatsica pentru africani. Coreea de Sud a reintrat rapid in joc Son 50'), dar Brahimi 62') a refacut diferenta, Algeria fiind prima tara africana care inscrie patru goluri la un campionat mondial. Golul de 4-2 al lui Koo 72') a intregit un regal fotbalistic neanticipat. Belgia este calificata in optimi, iar Algeria, Rusia si Coreea de Sud se vor bate pentru locul 2 vezi clasamentul).

CM Fotbal LIVE SCORE Coreea de Sud - Algeria 0-3/ Doua goluri in doua minute

Algeria si Coreea de Sud se intalnesc in a doua partida a zilei din grupa H. Daca Belgia a acumulat deja 6 puncte si este calificata, Algeria are nevoie neaparata de victorie pentru a spera in ultima partida la calificare. Coreea de Sud are si varianta unui egal, dar cum ultima partida va fi impotriva diavolilor rosii, aceasta varianta nu pare foarte fericitaPrima reprizamin 38 3-0 Algeria. Pasa lunga in adancime, apararea coreeana respinge imprecis, pasa la Abdelmoumene Djabou care inscrie nestingherit din jurul punctului cu var. Meciul pare rezolvat pentru africanimin 28 GOOL Algeria. Faza trasa parca la indigo doar ca la finalizare s-a aflat Rafik Hallichemin 26 GOOL Algeria Islam Slimani primeste mingea in fata portii si inscrie fara probleme.

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Coreea de Sud-Algeria 2-4 (final), urmeaza SUA-Portugalia (01:00)

Cupa Mondiala din Brazilia continua astazi cu alte trei meciuri, din grupele G si H, transmise LIVE TEXT pe site. Apasati aici pentru a urmari desfasurarea in timp real a urmatoarelor confruntari:Belgia-Rusia 1-0, Coreea de Sud-Algeria 2-4si SUA-Portugalia 01:00). LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

GOL cu GOL CUPA MONDIALA 2014 Belgia-Rusia 1-0, Coreea de Sud-Algeria 2-4 si SUA-Portugalia 2-2

Cupa Mondiala din Brazilia a continuat duminicacu alte trei meciuri, din grupele G si H, transmise LIVE TEXT pe site. Apasati aici pentru a urmari desfasurarea in timp real a urmatoarelor confruntari:Belgia-Rusia 1-0, Coreea de Sud-Algeria 2-4si SUA-Portugalia 2-2. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a inceput duminica dimineata. Renumiti pentru cele mai periculoase acrobatii in aer, membrii echipei Baltic B.

Cum se schimba comportamentul consumatorilor in contextul CM de Fotbal, evenimentul cel mai mobil si social din toate timpurile - studiu OMD

CM de Fotbal 2014 este pe cale sa devina evenimentul marcat cel mai puternic de comunicatiile mobile si cel mai social eveniment din istorie, multumita evolutiilor tehnologice ce le permit suporterilor sa interactioneze cu meciurile, cu fotbalistii si cu brandurile in noi moduri, arata un amplu studiu realizat de Omnicom Media Group si retelele sale de agentii OMD si PHD. Daca televizorul ramane rege pentru amatorii de fotbal, un numar extrem de mare dintre acestia spun ca au intentia sa interactioneze cu acest eveniment pe mai multe ecrane - tv, calculator, platforme mobile. Vezi in text o sinteza extinsa a studiului.

Actiunile BRD, cel mai bun randament din BET

Actiunile bancare au intrat in topul randamentelor, in perioada 17 mai - 17 iunie, titlurile Erste Bank avand a treia cea mai mare crestere dintre emitentii de la BVB, 14,34%, in timp ce actiunile BRD au oferit cel mai bun castig din indicele BET.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata, la aeroportul bucurestean Aurel Vlaicu

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu, si este organizat de catre Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Aeroclubul Romaniei, ROMATSA, ROMAERO si Clubul Sportiv AIBO.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata la aeroportul Baneasa

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu. Ce-a de-a sasea editie a celui mai impresionat spectacol aviatic din Romania reuneste in acest an 100 de aeronave civile si militare in evolutii aeriene si expuse publicului, dar si peste 100 de piloti si parasutisti de elita.

VIDEO Vara aceasta este a lui Nicole Cherry! Artista lanseaza cel mai fresh videoclip, pentru single-ul Vara mea

Zilele calduroase de vara, atmosfera de vacanta, dar mai ales aerul adolescentin, sunt aduse de Vara mea, cel mai nou.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )