Libnet.ro
UNICEF

09:30

Corina Chiriac a fost criticata pentru leacul babesc despre care spune ca este un excelent anti-COVID

Adevărul Adevărul,
Corina Chiriac a fost criticata pentru leacul babesc despre care spune ca este un excelent anti-COVID

Cantareata Corina Chiriac a povestit de curand care este leacul care o ajuta sa tina racela departe, explicand ca este un excelent anticovid . Artista a fost criticata pentru sfaturile pe care le-a oferit pe retelele de socializare. continuă pe Adevărul

Corina Chiriac, virala dupa ce a prezentat un leac periculos anti-COVID-19: La peste 56 de grade, Corona moare.

Corina Chiriac a reusit sa devina virala cu un tutorial anti-COVID-19 pe care medicii il considera periculos si nu-l recomanda. Cantareata in varsta de 71 de ani prezinta un leac babesc despre care afirma ca scapa oamenii de virusul care a facut peste 50 de milioane de victime pe tot globul. Postarea ei de pe Facebook a fost criticata de Mihail Pautov, medic specialist in chirurgie generala la Institutul Clinic Fundeni.

Leacul babesc al Corinei Chiriac impotriva COVID: cu un prosop mare si gros

Corina Chiriac a dezvaluit metoda secreta pe care o foloseste pentru a tine coronavirusul la distanta. Cantareata spune ca face baie de abur cu ceai de menta si aspirina, si isi pune un prosop in cap! .

Trump vorbeste pentru prima data despre posibilitatea infrangerii

Timpul va spune: Donald Trump a vorbit vineri pentru prima data despre posibilitatea unei infrangeri prezidentiale impotriva lui Joe Biden, potrivit AFP.

Doi barbati au fost retinuti pentru viol, agresiune sexuala si act sexual cu un minor (VIDEO)

Doi barbati, in varsta de 45 si 56 de ani au fost retinuti pentru viol, agresiune sexuala si act sexual cu un minor, dupa cum a informat vineri Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti,.

Mama unei asistente din Spitalul din Piatra Neamt a murit in incendiu. Tatiana a fost inger pentru sute de copii abandonati: S-a dus acasa. S-a intors acasa. La Domnul

Se numea Tatiana, dar toti ii spuneau mama. A fost un inger pentru sute de copii pe care i-a crescut si i-a facut oameni mari. Doar sase erau ai ei. Iar unul dintre ei era chiar asistenta in spitalul din Piatra.

Actrita Draga Olteanu Matei a fost testata pentru COVID-19. Internata la Iasi, are afectiuni cardiovasculare cronice si endocrine

Actrita Draga Olteanu Matei a fost internata vineri seara la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, fiind transferata la UPU de la Spitalul din Piatra Neamt. Actrita a se confrunta cu probleme de sanatatea.

Municipiul Sibiu intra in carantina incepand de luni: Ce masuri au fost stabilite pentru urmatoarele 14 zile

Municipiul Sibiu si alte localitati din judet vor fi carantinate incepand de luni, pentru o perioada de 14 zile. Anuntul a fost facut, vineri, de seful departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed.

Fostul sot al Biancai Dragusanu a fost arestat pentru proxenetism

Tribunalul Dolj a admis joi noaptea propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventiva pentru 30 .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3179 seconds )