Libnet.ro
UNICEF

10:30

CORONAVIRUS |Cehia: Cel mai mare numar zilnic de infectari din ultimele doua luni

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cehia: Cel mai mare numar zilnic de infectari din ultimele doua luni

Republica Ceha a raportat cea mai mare crestere in cazurile de coronavirus dupa mai bine de doua luni, cu mai multe centre in care boala se raspandeste rapid, a declarat sambata ministrul. continuă pe B1

COVID-19. SUA inregistreaza cel mai mare numar de infectari zilnice - aproape 40.000

Statele unite ale Americii inregistreaza cel mai mare numar de infectari zilnice cu Covid-19. Autoritatile americane au anuntat, vineri, aproape 40. 000 de cazuri noi de coronavirus ce au fost depistate in.

Robert Cazanciuc (PSD): in sase luni, Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, afirma ca in Monitorul Oficial al Romaniei tocmai ce s-a publicat OUG 100, el adaugand ca in numai sase luni Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata.

CAZANCIUC: in numai 6 luni, guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, afirma ca in numai 6 luni guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata, recent fiind publicata in Monitorul Oficial Ordonanta de Urgenta a Guvernului cu numarul 100.

Aproape 1.000 de romani infectati cu coronavirus la abatorul din Germania, cel mai mare focar de COVID-19 al Europei

Aproape 1. 000 de angajati romani de la abatorul de carne din Germania devenit cel mai mare focar de COVID al Europei au fost confirmati cu coronavirus, conform datelor transmise joi de Ministerul roman de Externe. Potrivit ultimelor cifre oficiale comunicate de catre autoritatile locale, in cadrul companiei lucreaza 3. 969 de cetateni romani.

Aproape 1.000 de romani infectati cu coronavirus la abatorul din Germania, cel mai mare focar din UE

Aproape 1. 000 de romani care lucreaza la abatorul de carne din Germania devenit cel mai mare focar de COVID al Europei au fost confirmati cu coronavirus, conform datelor transmise joi de Ministerul roman de Externe.

Cum a actionat romanul considerat a fi cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume: Detaliul care a dus la prinderea sa

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, prins recent in Romania, are o poveste demna de filmele de actiune de la Hollywood. Radu Theodor Croitoru, in prezent arestat preventiv pentru 30 de zile,.

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume a fost retinut: Creatorul super leului a fost prins, miercuri, de DIICOT (FOTO)

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, care a fost prins miercuri, in Romania, a fost retinut pentru 24 de ore. Gruparea condusa de acesta este responsabila de scoaterea pe piata a super.

UPDATE Cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume, artizanul super leului, a fost retinut

Romanul considerat cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, care a reusit sa produca cele mai bune falsuri din istoria Romaniei, a fost retinut pentru 24 de ore. El a coordonat o retea care incepand cu 2014 a falsificat bancnote de 100 de lei in valoare de 1,7 milioane de lei, iar procurorii DIICOT spun ca falsul era aproape imposibil de identificat, din acest motiv a fost denumit generic super leu.

Cel mai mare porumbel din lume este si cel mai frumos: cat de spectaculoasa este specia

Porumbelul incoronat Victoria sau Victoria Crowned Pigeon este cel mai spectaculos exemplar din aceasta familie de pasari pe care, in cea mai mare parte a anului, le intalnesti pe toate.

Coronavirus in lume: Bilantul cazurilor a trecut de 10 milioane, cel al deceselor a depasit 500.000

Numarul cazurilor de coronavirus din lume a depasit 10 milioane, fiind raportate peste 500. 000 de decese si aproape 5,5 milioane de persoane vindecate de Sars-Cov-2, potrivit centralizarii de pe Worldometers. info. 11 Rusia a raportat 6. 791 de cazuri noi in11. 21 Cehia: Cel mai mare bilant zilnic de dupa 8 aprilie 09. 52 Ce au invatat doctorii dupa sase luni de coronavirus08. 37 China a raportat 17 cazuri noi, 14 dintre ele in capitala Beijing 08. 12 Germania: Numarul cazurilor a crescut cu 256 193. 499 in total)05. 36 Florida si Texas inaspresc iar masurile de relaxare.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3165 seconds )