Libnet.ro
UNICEF

15:00

Coronavirus: Marea Britanie raporteaza inca 596 de decese si un total de peste 16.000

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Marea Britanie raporteaza inca 596 de decese si un total de peste 16.000

Guvernul britanic a anuntat duminica inca 596 de decese in mediul spitalicesc in urma infectiei cu noul coronavirus, cea mai mica crestere din ultimele aproape doua saptamani, dar care ridica la 16. 060 numarul total al victimelor epidemiei de COVID-19 la nivelul tarii, una din cele mai afectate din Europa, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres. Potrivit Ministerului Sanatatii, numarul cazurilor de infectare a crescut cu 5. 850 de la precedenta raportare, ajungand la 120. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Peste 800 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore

Numarul deceselor din spitalele din Marea Britanie, provocate de pandemia de coronavirus, a crescut cu 847 in ultimele 24 de ore, ajungand asttfel la un bilant total de 14. 576 de morti, potrivit Ministerului.

CORONAVIRUS |Zi neagra in Marea Britanie: Peste 860 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore. Cea mai mare crestere din ultimele cinci zile

Marea Britanie a raportat, joi, 861 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore, numarul total ajungand astfel la 13. 729 de morti. Aceasta este cea mai mare crestere zilnica in ultimele cinci zile. in.

CORONAVIRUS. Marea Britanie nu ia in calcul ridicarea restrictiilor de carantina. ingrijorari profunde legate de bilantul deceselor, al cincilea din lume la ora actuala

Marea Britanie nu ia in calcul ridicarea restrictiilor de carantina pe care le-a impus in urma cu patru saptamani, pentru a limita raspandirea COVID-19 avand in vedere ingrijorarile profunde.

VIDEO Coronavirus in Marea Britanie: Aplauze saptamanale de solidaritate cu angajatii din sanatate Membri ai guvernului britanic s-au alaturat initiativei

Britanicii i-au aplaudat din nou joi pe angajatii din sanatate de la usile si ferestrele locuintelor lor, un gest care a devenit un moment saptamanal de solidaritate sociala in contextul masurilor de izolare impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus, relateaza Reuters.

O noua zi neagra pentru Marea Britanie: 888 decese in ultimele 24 de ore. Bilantul cazurilor fatale a ajuns la 15.464

Marea Britanie a inregistrat alte 888 de decese noi, in ultimele 24 de ore, provocate de coronavirus, a patra cea mai neagra zi din ultima saptamana, bilantul cazurilor fatale ajungand la 15. Pe de.

CORONAVIRUS |inca 11 decese ale unor romani infectati cu COVID-19. La nivel national, bilantul deceselor a ajuns la 411

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 11 decese ale unor pacienti testati pozitiv pentru infectie cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 46 si 94 de ani. Astfel, la.

inca sase decese provocate de coronavirus

Inca sase decese provocate de coronavirus au fost anuntate sambata, bilantul ajungand la 417.

inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392 in Romania

Inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Coronavirus in judetul Hunedoara. inca cinci decese raportate: patru varstnici si un barbat de 49 de ani

Numarul hunedorenilor decedati, care au fost diagnosticati cu virusul Sars-Cov-2 a ajuns la aproape 40. Joi au mai fost raportate cinci decese.

De la someri la sezonieri europeni, Marea Britanie se mobilizeaza pentru a salva fructele si legumele Un prim avion cu 180 de muncitori romani a aterizat la Londra

Pentru a salva salatele, sparanghelul si capsunile amenintate sa putrezeasca pe camp in lipsa mainii de lucru, Marea Britanie mobilizeaza tot ce poate, de la someri, studenti si . muncitorii sezonieri europeni, in ciuda Brexitului, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )